• kıbrıs'da da 3 ceset bulunmuş.

    -----

    sözcü gazetesi daha bugün yeni köşe attı.. odatv'de bir yeni benzer bir köşe atmış.

    -----

    bodrum'da da benzer olaylar yaşanıyormuş. #160752302 demek ki artık kopuk vücut, kafası olmayan gövde normal karşılanır olmuş ki gazeteler bu sıradanlığı haber değeri olarak da görmüyor..

    -----

    kıbrıs'ta üç ceset bulunduğunu söyleyen de var. iki gün geçmesine rağmen tv'de “hayırdır?” diyen bir gezeteci yok, youtube'da her gün her haber için bir saat konuşan sözdr muhalif gazetecilerin hiçbirindr tık yok. havuz medyasını söylemiyorum bile, onlar zaten gazeteci değil. enterrsan olansa bundan 25 sene önce münevver cinayetini son dakikadan girmiş ve her şeyi detayıyla paylaşmış, tam unutuldu derken 15 sene sonra yeniden gündem olmuş ve yeniden rekor kırmış ki bunlar 2-3 ay öncesi.. bugün benzer olaylar oluyor ve bir tv/youtube kanalı bu olayı deşmiyor. sahte desen fotoğraflar var görgü tanıkları var.. yani akıl tutulması yaşanıyor…

    -----

    manavgat'da iki ceset saha bulundu diye mesaj atıp uyardılar.

    -----

    mesajlar atıldığı için,, bir ceset daha bulunmuş.

    -----

    antalya'da iki günde iki tane çocuk cesedi bulunmuş.. ilk gün manavgat'ın çenger mahallesinde, ikinci gün alanya sahilinde.. manavgat'dakinde başı ve sağ kolu olmayan birisi (çocuk veya yetişkin, haberde onun bilgisi yazmıyor), alanya'dakindeyse belden yukarısı olmayan bir kız çocuk.. yani ilginç şeyler oluyor.. birileri insanları paramparça ediyor ve bu haber ajansları, gazeteler ve televizyonlarda konuşulmuyor hatta haber olduğunu bile sanmıyorum.. lokal gazeteler veya ancak odatv gibi gazetelerde bir köşe atılıyor hepsi bu... 1, 2
  • edit: bulunan bedenlerden biri 18 ocakta kaybolan bir türk’e ait(merve şevval elmas) olduğu ortaya çıktı, ülke gündeminde olması gerekirdi konu ama kimsenin umrunda değil,

    edit: 2 beden daha bulundu 6 günde 8 beden.
    edit: sokak köpeğiyle ne alakası var amına koyim, birileri birilerini öldürürken bırakalım bide itler mi öldürsün bu nasıl mantık.
  • sokak köpekleri mi yapmış?

    yakında bunu da sokak köpeklerine yıkarlar. nasıl olsa ağızları var dilleri yok. vurun abalıya!
  • büyüye inananlar var, bi de nasıl motiveyseler istedikleri şey için çocuk osu, çocuk busu kullanabiliyorlar. bu dünya’da elde edebileceğin ne tam olarak o kadar önemli olabilir…. çıldırırsın.
  • beyler bu ülkede çok kötü şeyler oluyor, bu ülke hiç emin ellerde değil.
  • multeci cesetlerinin baliklar tarafindan parcalandigi soyleniyor. milas bolgesinde surekli gorulen bir durummus.
  • ciddiyetle yaklaşılmalıdır. taşşak geçip sulandırılacak bir olay değil. normal zamanlarda infial yaratması gerekiyor.

    ülkedeki tepkisizlikten kafayı yiyorum artık

    turizm başkenti antalya'da parçalanmış çocuk cesetleri bulunuyor biz bunları ekşiden öğreniyoruz.

    türk medyasının kokuşmuşluğunu yüzümüze vuran başka bir dehşet verici olay.

    edit:

    resmi açıklama gelmiş

    antalya valiliği
  • memlekette çok garip, çok can sıkıcı şeyler oluyor.

    acaba altından neler çıkacak?

    bari çocuklara ellemeyin amına kodumun sapkın ruhlu psikopatları ya. yarısı olmayan çocuk nedir? okuyunca elim ayağım titredi, algılayamadım bi daha bi daha okudum.

    bi de buzlayıp fotoğraf koymuşlar, iki hit için bunu yapana da ayrıca sövgülerimi iletiyorum.
  • ne balığı arkadaş, akdenizde kafa koparacak balık mı var? kafa öyle kolay kopan bir şey değildir. en az 60 kilo üstü bir canlı kafa koparabilir. korkunç ötesi korkunç!

    edit: bugün de bir kadın cesedi bulunmuş. tarikat marikat işi olabilir. böyle sadistlikler ancak mafya ve şeriatçi ya da siyonist, hristiyan tarikatlerden çıkar. antalya ve muğla gibi seküler yerlerde olduğu için cihatçılar araştırılmalı.
  • haber bültenlerinde çıkan deniz biyologlarının aksine denizlerimiz anlatıldığı gibi güvenli değil. özellikle akdeniz açıkları mako ve büyük beyaz köpek balığı (özellikle mako) türleri konusunda baya zengin. çocuklar muhtemelen batan mülteci botu yüzünden denizde mahsur kaldılar.
hesabın var mı? giriş yap