• antoine griezmann'ın 14 yaşında real sociedad'ta oynamasıyla başlayıp 2018 rusya dünya kupası'nı kaldırmasıyla sona eren bir saatlik belgesel.

    griezmann'ı atletico madrid'de yükselişe geçtiği andan itibaren takibe almış ve gerek futbolunu gerekse imajını çok beğenmiştim. şu aralar formdan düşmüş olsa da sevgi ve saygımda bir azalma olmadı. hatta belgeseli izledikten sonra daha bir sevdim. ailesine olan düşkünlüğü, hırsı, çalışkanlığı ve mütevazılığını takdir ettim.

    bence atletico madrid'den hiç ayrılmamalıydı çünkü orada hem taraftar hem de takım tarafından çok seviliyordu. keza çarktaki en önemli dişliydi ve işini çok iyi yapıyordu. içten içe fc barcelona'ya gittiği için pişman olduğunu düşünüyorum ama kızamıyorum da. sonuçta la liga'nın en büyük iki futbol takımından biri ve transfer teklifini reddetmek çok zor. öte yandan fc barcelona kimleri yemedi ki griezmann'ı da yemesin? bence en kısa zamanda ya eski takımına ya da başka bir takıma transfer olarak tekrar yükselişe geçmeli. mesela paris saint-germain'e transferi iyi bir kariyer hamlesi olabilir. çünkü takımın hedefleri yüksek ve ülkesinde oynayacağı için ailesine yakın olacak. veya fc barcelona'daki lionel messi hegemonyası sona ermeli ve griezmann'a özgürce hareket edebileceği alan açılmalı. bakalım zaman ne gösterecek?

    belgesele dönecek olursak griezmann'ın özel hayatına odaklanıp süresi biraz daha uzatılabilirdi. nitekim bir saat yetmiyor. öte yandan griezmann'ın önünde futbol oynayabileceği 6-7 sene daha var. haliyle belgeselin ikinci bölümü gelebilir ki uzun vadede geleceğini düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap