• cm'de oyuncuyla kontrat imzalamak için basılan buton. eskiden sağ üstteki menüdeydi, şimdi nerelerdedir bilemem.
  • elde kontrat ve kalemle oyuncuya yanaşmak için cm'de kullanılan terim.. akabinde yanaşılan futbolcu "has put pen to paper" olur, "signed a lucrative deal" yapar ve bundan böyle "pledged his future to the club"dır.
  • mutluluk belirtisidir. ba$ka takimdaki istediginiz bir futbolcunun sozle$mesinin bitmesini sayisiz sezon boyu beklemi$sinizdir, ve o beklenen gun gelmi$tir, player search bolumunden gerekli ayarlari yapip sozle$mesi o sene bitecek futbolculari listelemi$sinizdir. ve i$te kar$inizda sezon boyu beklediginiz futbolcu dumani tuten bele$ ama kaliteli $arap gibi kar$inizda durmaktadir. hemen makul bir fiyat ile teklifi basarsiniz ve futbolcuyu bonservis harcamadan takima kazandirmanin orgazmini ya$arsiniz. boyle mukemmel bir$eydir i$te.
  • eğer çok ilhan cavcav'saniz, başka takimlarca istenen ve sözleşmesi bitecek oyunculari aratip; bonservissiz transfer edip direk listeye koyabilirsiniz... tabii bu yabanci sinirlamasi olan liglerde ters tepebilir...
  • cm'ciler fm'ciler için o kadar mutluluk veren bir kalıptır ki bu sol frame de gördüğümde bile conditioned stimulus görevi üstlenerek salyalar akıttı ağzımdan..
  • cok güzel bir aktivitedir, her sene akbaba gibi kontratı biten oyuncuları takip etmek ve sillesine bu şekilde teklif yapmak hem takımın ekonomisi (al 15 maç oynat 15 milyon euro ya sat) hem de takım başarısı ( illa alınan adamlardan 3-5 tanesi iyi çıkar 11 in değişilmezi olur) açısından yararlı hareketler içerisindedir. ancak kimi zaman insanı tongaya düşürecek durumlar olabilir. örneğin fm 2005 te antonio cassano nun yanında böyle bir ibare belirmektedir. eğer ekonomik olarak güçlüyseniz ($ 40.000.000 +) ve approach to sign e tıkladığınızda alttaki uyarılara önem vermiyorsanız "roma must be compensated $36.000.000" yazısına dikkat etmeyecek, ve sırf kadroda bulunsun diye cassano ya 36 milyon dolar vereceksiniz demektir. bu da yıkım olabilir insan sağlığı açısından.
  • türkiye liglerindeki sanal değil, gerçekteki en büyük vurgun için;

    (bkz: selçuk inan)
  • bir zamanlar mutlu olmak için bu butonu görmek yeterliydi. sonra büyüdük, kirlendi dünya.
  • arama menüsünden kontratı bitecek oyuncuları aratıp listeye ekledikten sonra "...is about to expire in 6 months" yazısını görünce abanılan buton.

    olm ne batistutalar ne davids'ler geldi lan takıma bu sayede. üstelik türkiye ligindeki yabancı sınırlaması sikine takılmıyordu oyuncular. bir ara 15 yabancım falan vardı bunun sayesinde. alıp alıp satardım, dünyanın parasını kazanırdım. daha sonra o paraları robben ve ronaldinho'ya yatarıp erekte şekilde oyun oynardım.

    olm şu oyundan aldığım zevki hiçbir oyundan alamıyorum hala ben. baldurs gate 2 ve cm koyucam çocuklarımın adını.
  • fm, cm serilerinin sabırsızlıkla beklenen çağrısı.
    kontratların sonu yaklaştıkça shortliste eklenen yıldızlar, yıldız adayları, veteranlar hepsi gününü bekler.
    benim gözümde pro fm oyuncusu transfere para harcamayandır. onu pro yapan boştan kadrosuna kattığı oyuncularından maksimum verim alıp, günü geldiği zaman uygun bedeli gördüğünde yol vermesidir.
    bu dönemin en acıklı noktası ise yıl boyu beklenen oyuncunun başka takımın kontratını kabul etmesidir.
hesabın var mı? giriş yap