• öncelikle dikkat bu entry'i ağır spoiler içerebilir. okumadan önce uyarıyorum bak.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    arya stark'ın a song of ice and fire serisinin 4. kitabı olan a feast for crows'da kara toprağa girmesi durumu. malesef iç burkan bir olaydır. arya intikamlarını tamamlayamadan çok sevdiği babası ned'e katılır.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    edit: arkadaşlar niye özel mesajla anama küfür ediyorsunuz, ben mi öldürdüm amına koyim.
  • dogruda olsa yanlış da olsa sol frame'de görmememiz gereken olay.
  • erkek ejderhaların dişi için girdikleri iktidar savaşında ölmeleri, nesillerinin böylece son bulması ve savaşın kaybedilmesi yanında bir hiçtir.
  • efendim insanların beşinci kitaba başlama zahmetinde bulunmayıp dördüncü kitabın sonundan kendi kendine yazmasının bir ürünüdür. (bkz: don't feed the game of troll)
  • gereksiz bir fantazidir.

    başlığı açan için sadece acıma hissediyorum...

    --- spoiler ---

    ingilizce tüm seriyi okumuş biri olarak garanti veriyorum ki ölmüyor hatta karizma katlanıyor.
    --- spoiler ---
  • sadece arya stark başlığına bakmak amacıyla arama çubuğuna arya yazmamla birlikte ortaya çıkan ve bana hayatı ve halihazırda okumakta olduğum 4. kitabın 2. kısmını dar eden, evde aşırı yüksek sesle küfür etmeme ve bu yüzden noluyo lan bakışlarını üzerime çekmeme sebep olan, korkudan bir süre gerçekliğini doğrulamaya cesaret edemediğim ve çok şükür yalan olduğu anlaşılan lanet olasıca vefat durumu.

    --- spoiler ---

    tamam kör oldu daha az önce ki yeterince üzücüydü zaten ama yapmayın kardeşim oynamayın insanların hayatlarıyla. aynı korkuyu 3. kitapta ikizlerin kapısı önünde, tazının kafasına baltayı geçirmesiyle biten bölümde ölesiye yaşamıştım zaten. elim ayağım tutulmuş, kitabı elimden fırlatmış ve bir süre konuşamamıştım. zar zor kendime geldiğimde ise çılgınca kitabı karıştırıp arya diye bölüm aramıştım. çok sayfa sonra bölümle karşılaşınca yaşadığım rahatlama tarif edilemez tabi.

    --- spoiler ---

    o değil de martin'e sesleniyorum; eğer o kız ölürse seni bulurum oğlum, şeref yemini ettim, intikamını alırım yıllar sürse bile. yarattığın bütün dünyayı yok et istersen ama ona dokunma hesaplaşırız...

    merak editi: hayır haberi ben sıçmadım ki, sıçana köpürüyorum arkadaş...
  • eğer gerçekse sanki kardeşim ölmüş gibi üzüleceğim olaydır. şu an üçüncü kitaptayım ve dördüncüye geçmemek için elimden geleni yapacağım sanırım. bu arada başlığın kendisi çok zalim bir spoiler olmuş.
  • 20 kisinin tecavüzüne ugramasindan ve bu olaydan sonra kulaklarinin kesilip bir de dislerinin sökülmesinin akabinde harbiye'deki trafik isiklarinda dilendirilmesinden sonra sevinmemize yol acmis olaydir. ayrica

    http://i.imgur.com/yie67.jpg
hesabın var mı? giriş yap