• ben de geçen eşcinsel olmaya karar verdim, on yedi saniye kadar eşcinsel oldum sonra fikrimi değişirdim omniseksüel olayım biraz da dedim, bi ay falan da öyle oldum.
  • elbette bu olay doğal bir yönelim olduğu için "ben artık aseksüel olayım amk" demekle olmuyor tabii ki ama son yaşadığım ilişkinin içindeki gel-gitler yüzünden kendimi sınadım bu konuda. hani "acaba" diyerekten. çok özeniyorum ulan aseksüel insanlara. çünkü artık kendimi karşı cinse açıklamaktan, anlatmaktan bıktım. 4.5 senelik ilişkim geçen günlerde sona erdiğinde bunu ciddi olarak düşündüm. 4.5 senede kendimi hatuna anlatamamışım lan. yaptığım her şakanın altında bir çapanoğlu arardı. mal mısın ulan sen? o kadar sene beni tanıyamadın mı? ayda bir ilişkiyi sorgulardı. 3 ay ortadan kaybolsam , dönünce bana ısınması 1 ay sürerdi. sonra bir gün çıktı dedi ki "ben başkasından hoşlanıyorum, ayrılmak istiyorum." arkasından ağladım sızladım tabi ama geri dönmesini beklediğimden değil. bunca sene bu karaktersizlikle muhatap olup onca emek verdiğimden. bu hatuna verdiğim emeği kimseye vermedim, gelip burayı ağlama duvarına çevirmek istemiyorum ama hakikaten öyle. bir insana ne kadar değer verirsen ver sen onun gözünde sana verdiği değer kadarsın. insanoğlunun genetik olan nankörlüğü eninde sonunda kendini belli ediyor. senin ben cibilliyetini sikeyim.

    konudan çok saptım ama demem o ki bir dilek hakkım olsa aseksüel olmayı dilerdim. zaten artık kendimi sevgili edinme konusunda hiçbir şey yapmayan insan olarak değerlendiriyorum ancak artık hormonlarımın da kendi denetimim altına girmesini istiyorum. aseksüellik mutluluktur. selam ve dua ile........
  • en mantıklı şey. bana acı çektiren hiçbir varlığa, kadın olsun erkek olsun bulaşmamak tercihimdir.

    tüm insanlardan nefret ediyor ve tiksiniyorum.

    edit: yapamadım*. karar vermekle olmuyormuş
  • nefsini doyuramadığı için nefsine küsmek gibi bir şeydir. böyle şeyleri çok şey etmemek gerekir.
  • hayaldir.
    keske karar ile olsa o isler.
  • keşke bende olsam.
  • karar verilemeyecek birşey olmasına rağmen yakın zamanda hissetmeye başladığım durumdur.

    sahi, biz senelerimizi ikili ilişkiler gibi verimsiz bi konuyla boşu boşuna niye harcadık ki?
  • aseksüellik arzularına bilinçli olarak gem vurma tercihi ile bu eylemlerden uzak kalmak değil cinsel arzu duymama, bu işlere ilgisiz kalma halidir. bu şekilde düşünülürse bu kararın kişinin kendi iradesi ile verdiği bir karardan ziyade otobüsten yanlış durakta indirilen kişinin 'ben zaten inecektim' şeklinde kendini tesellisi olduğu da söylenebilir.
  • böyle bir şey yoktur. bu durumun bir karar verme mekanizması yoktur. daha doğrusu bilinçli bir karar mekanizması yoktur. bilinçdışı işleyen bir sürecin en son bilinç tarafından idraki vardır.

    birgün meme yalarken ertesi gün bakmışsın ki artık bülbül ötmüyor.
hesabın var mı? giriş yap