aşkın tuna
-
bir soz yazari, ozellikle guftelerini zekai tunca ve halil karaduman bestelemektedir
-
pek çok şarkının söz yazarı:
-bana her şey seni hatırlatıyor/ muazzez ersoy
-yalvaramam, deliler gibi/ pınar aylin
-narin yarim/ emrah
-ben adam olmam/ serdar ortaç
-öptüm/ bülent ersoy
-devlerin aşkı büyük olur/ seden gürel
-üzülme/ f. anıl yarkın
-fırtınalar, sırnaşık sevgilim/ ebru gündeş
-sen sevgini bana sakla/ zeki müren
-heyecanlıyım, çılgınım/ burak kut
3 yıl sonra gelen edit: bir de çok şişman bir adammış.
6 yıl sonra gelen edit: melih gökçek e çok benziyor.
10 yıl sonra gelen edit: evli ve iki kız vardır. -
kendine ait bir solo albüm de çıkarmıştır. albümün genelinde aşkın tuna genelde damar şiirler okur, arada bi bayan vokal söz konusu ünlü şarkıyı söyler.
-
seni aşksız bırakmam adlı muhteşem şarkının söz yazarı.
-
pazarları kral fm'de yeni bir program sunmaya başlayacak olan güzel insan.
-
cengiz kurtoğlu'nun klasikleşmiş unutulmaz şarkısı olan resmini öptüm de yattım şarkısının sözleri bu abimize aittir.
-
bana her şey seni hatırlatıyor şarkısının sözlerinin bu hallere düşeceği aklına gelir miydi, merak ettiğim söz yazarı.
şarkıdan -ister istemez- tiksinen bir nesil büyüyor da, maalesef... -
beraber yürüdük biz yollarda isimli şarkının söz yazarı.
2002 'de akp şarkıyı mitinglerde kullanınca başvuruyu yapıp telif hakkını almış arkadaş.
kadıköy'deki yazıcıoğlu pasajını hepimiz biliyoruz dimi.işte o pasajın zemin katında tuna matbaacılık vardı.1995 yılında kapandı galiba.
işte aşkın tuna o matbaanın sahibiydi. bizzat işinin başında durur o meşhur şarkı sözlerini burada yazardı.ama ilerleyen teknoloji ve pasajın hızlı değişimine ayak uyduramadı maalesef. -
1 saat önce spor salonunda kendisiyle tanıştığım, mütevazi, sıcacık bir insan. eserlerini görünce ben kimle tanışmışım ulan dedim
-
helikon dağında yaşasa bu kadar eser veremezdi. bestelenmiş şiirlerine bakınca gerçekten inanılmaz bir insan.