• hayirdir hollanda'ya savas mi actik? yol yordam bilmez yobaz takimi, vatan haini sizsiniz.
  • 1923'te darbe yapıp cumhuriyeti kurdular diyen akp'li belediye başkanını görse ne hissederdi ben de onu merak ediyorum..
    aslında atatürk'ün mezarından kalkmasını beklemeye gerek de yok; bakalım akp ve hükümet ne diyecek onu bekleyelim..
  • ya bu da 5000 yıllık akp goygoyu. mustafa kemal' e edilmedik hakareti bırakma ama işine gelince atatürk goygoyu. lan daha düne kadar adını ağzına alınca abdest alıyordunuz hangi ara kemalist oldunuz yine (bir de has kankaları fetonun darbe girişiminden sonra kemalist oldulardı)?

    kaldı ki partisi adına, reisi adına ülkenin prestijini iki paralık etmiş bir kadını mı savunucağım. dinci vakıflarında sistematik tecavüze uğrayan onlarca çocuğu savunmak yerine vakıfı savunan bir kadını? türkiye cumhuriyeti adına bir girişimde bulunmadı hollanda' da. partisi için mücadele etti benim verdiğim vergilerin imkanlarıyla -ki haram zıkkım olsun.

    edit: ensarı savunan sema ramazanoğluymuş. fark görmüyorum gerçi.
  • troll sıçmıklarına laf anlatmaya gerek yok. vaktinize yazık
    (bkz: don't feed the troll)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • gram acimiyorum akitlere, 23'de darbe olmus diyen vatan hainleri ve cumhuriyet düşmanları ülkede cirit atıyorken hollanda benim için gündemde son sırada.
  • (bkz: hhhhhaaaaaaaw sssiiiikkkktiiiirr)

    tabii ki hollandalı savunacağım ak çomar. sen ilk önce kendi anayasana uyup yurt dışında propaganda yapamayı unutacaksın. sonra hollandayı proveke etmeyı bırakacaksın. atatürk olsaydı sırf kendi anayasanı ihlal ettiğin ve buna ses çıkarmadığın için götünden kan alırdı.
    siktir git bokunda boğul.
  • atatürk büyükelçilik binasını miting alanına çevirmek isteyenleri görse ne yapardı diye merak ettirmistir.
  • bu mağdur edebiyatı da yeni moda. o hale düşmeyeceksin o zaman uluslararası camiada. öyle bir ülke ol ki onlar seni çağırsın. nerde ama...
  • dogru, akp yi sevmeyeni bile rahatsiz eden bir durum. ama :

    -ataturk o bakanin cumhuriyetin temel ilkelerini yikacak yasalarin propagandasini yapmak icin gittigini,

    -bunun icin cumhuriyet'in getirdigi imkanlari, kaynaklari, forsu kullandigini

    -buraya gelmeyin cevabini aldiktan sonra diplomatik olarak karsiligini vermek yerine adeta bir cingene gibi zorla o ulkeye girmeye calistigini ve bir bakan olarak polislerle muhatap oldugunu

    -onca zorluklarla kurulan turkiye cumhuriyeti'nin itibarinin, basit bir propaganda ugruna yerle bir edildigini bilse

    asil o zaman kahrolurdu...
  • atatürk olsaydı diplomasiden, dış politikadan anlayan gerçek bakanlarımız olurdu böyle bir duruma da maruz kalmazdık emin olun. işte bunlar hep atatürksüzlükten.
hesabın var mı? giriş yap