• ateistler yardım derneği adı altından milleti kandırıp soymak yerine, çevresindekilere, yardıma ihtiyacı olanlara ve sevdiklerine yardım etmeyi tercih ettikleri için böyle oluşumları içine girmemişlerdir. zaten ateist bi platformun kurulmasının ölüm fermanına eşdeğer olduğu ülkelerde bu hepten çılgınlık olurdu.
  • dindar kesimin en büyük derneği neydi? (bkz: deniz feneri)

    o zaman ne diyoruz siz yardımı kendi cebinizi doldurmadan yapmazsınız müslüman kardeşler! ateistlerin dernek kurup milleti soymaya niyeti yoktur. kurduğunuz derneklerden vergi kaçırır, milleti soyarsınız sonra ramazanda iki paket yapar göz boyar-kurbanda afrika'da hayvan kesersiniz tamam oldu dersiniz. cahili kandırırsınız anca siz bu kafayla halkın çoğu da cahil olduğuna göre hayırlı işler kardeş.
  • yardım = "yardımı göstere göstere yap; yardımı yaparken bal tuttuğuna göre parmağını yala, mümkünse koca feneri cukkala" ise doğru olan önermedir. sadece ateist olmanın bile dine hakaret ve nefret suçu sayılabildiği bir ülkede ateist yardım derneği biraz zor olur zaten. ha bir de ateist kendi ülkesinde açlıktan bilgisayar kasası çalıp ondan sonra da artık ne gibi tehditlere maruz kaldılarsa intihar eden çocuklar varken; üç kuruşu denkleştirip de kitap alamadığı, ayağına çizme alamadığı için okula gidemeyen öğrenciler varken anasının nikahına yardım şovu yapmaya gitmiyor olabilir.
  • tamamen üzerlerindeki baskıdan kaynaklanan bir durumdur.
    bu baskı ortadan kalktığı an belki de yeryüzündeki en büyük yardım kuruluşları kendileri tarafından açılacaktır.
    not: galatasaray'lıyım
  • ateistler bu tip bir dernek kursa, yarın bir gün buraya giren çıkan insanların fişlenmeyeceğini, yada içeri kitlenip yakılamayacağının garantisi verilmediği için kurulamayan dernekdir. yaaw daha ortamda ateist'iz diyemiyoruz daha birde dernek kursak ülkede açlıkdan,susuzlukdan ölürüz.
    onu bırak bir gün çıkmaz bir sokakda götten bıçağı yer, yakalanan katilimizde içerde birgün bile yatmadan serbest kalır. birde üstüne madalya takılır.
  • dernek kurup, her yerde reklam yapıp, kameralar önünde acıtasyon yapmadan yardım yapıyor olduklarından dolayı, bazı gösteriş meraklılarının göremediği kültürdür.
    en azından yardımı, "bu kadar günah işliyorum, bari yardım yapayım da cennete gideyim" mantığında yapan müslümanlar gibi algılamıyorlar.
    cennet-cehennem gibi, sizi frenleyecek kavramlar olmasaydı, sizden olmayanlara neler yapardınız çok merak ediyorum.
  • o yardım derneklerinde kaldırılan paralarla da işte bağ, bahçe, ev, yat, yarak, kürek alınıyor. evet işte dinci yardım kuruluşları da böyle çalışıyor.
  • (bkz: deniz feneri)
  • yardım derneklerinden para kaldırma hedefleri olmadığı için söz konusu olan durumdur.
  • doğrudur ve normaldir. örnek gösterilen derneklerin çoğu ilk zamanlar hristiyanların yaptıkları gibi yardım götürdükleri ülkelerde misyonerlik faaliyeti de gerçekleştirip, sünni islam inancını da yaymaya çalışmaktadırlar. ateistler dine inanmadıkları için böyle bir dernek kuramazlar.
    müslümalıkta yardım imanın şartlarından olduğu için müslüman yardım derneklerini etrafta görmemiz doğaldır. bu demek değildir ki müslüman topluluk bu yardımı istediği için yapıyor, hepimiz biliyoruz ki bir kısım halkımız sadece gösteriş ve cennette yer kapmak uğruna bu davranışta bulunuyor.
    dünya genelini araştırırsak belki ateistlerin de kurduğu bir yardım derneği bulabiliriz, araştırmadan konuşmamak lazım.
hesabın var mı? giriş yap