• az önce youtube'da yanda "hot this week" adı altında önüme gelen çocuk. bu sefer bu kaçlı bilmiyorum, dayanamadım baktım '96lıymış. of çok fena. teksas'lıymış bir de.

    bu çocuk da youtube'da justin bieber falan coverlayarak popüler olmuş. şimdi de youtube'da flo rida'lı bir şarkısı var say you're just a friend diye. o da hızını alamaz yakında her yerden fırlayan biri olur herhalde.

    neymiş bakayım diyenlere link.
  • justin bieber çakması bir arkadaş. flo rida'yla şarkı yapmış, ismi de say you're just a friend imiş. flo rida sanırım bütün çocuk şarkıcılarla düet yapmak için prodüktörüyle sözleşme falan imzalamış, justin'le de düet yapmamış mıydı bu? neyse diyeceğim odur ki müzik endüstrisini kapatmak lazım artık. korktuğum başıma geldi ve bu bir trend oldu, 15-16 yaşında çocuklar dolanacak etrafta ve aşk meşkle ilgili şarkılar yapacaklar, yanında da bir ünlü oynatacaklar daha rahat tanınmak için, korkutucu.
  • sanırım justin büyüdü artık ve müzik piyasası yeni bir ergen stara ihtiyaç duymuş olmalı ki, yepyeni bir büyük projenin arkasında bu velet çıkıverdi. tabi müzik piyasasını ve popüler kültürü ergen kızların hayatta tuttuğu gerçeğini göz önünde bulundurunca, gayet mantıklı bir hamle olarak düşünebilir. an itibariyle şimdilik hakkında sadece 4 entry girilmiş ama seneye bu zamanlar 4 sayfayı geçecek bir popülaritesi olacağına şüphe yoktur.
  • yutup dünya'ya iteliyor bunu da, niye acaba? işte bunlar hep illuminati.
  • justin bieber'ın yan sanayisi, pazarda satılanı gibi bir şey olmuş.

    hani olur ya; (bkz: nike) ve (bkz: nixe) gibi :

    (bkz: justin)
    (bkz: austin)
  • austin mahone hayranlarına sesleniyorum lütfen internet hesaplarınızda adınızın yanına (am) yazmayınız. topluca iğreniyoruz.
  • eleştirmeyi ne çok seviyorsunuz. yeteneği varmış, çıkmış şarkısını yapmış, ünlü de olacak çünkü tutuldu gibi görünüyor. 20 yaşını beklesinler de falan filan. zamanın değerini anlayıp ve ne yapmak istediğini kesin olarak belirleyip, isteğinin hep arkasında durduğu için bu konumda ve sevdiği işi yapıyor. dünyadaki birçok insan bunları başaramadığı için mutsuz ve başarısız.

    not: 91 doğumlu erkeğim. cinsel tercihim kadınlar.
  • hürriyet gazetesi'nde gördüğü kaslı, bebek yüzlü, amerikan zeybeği oynayabilen, şarkı, türkü çığıran vasıfsız eleman aranıyor ilanına hemen başvuru yapıp kadroyu kapmış; ileri ki senelerde arkasından sabiha gökçenlerde koşacak, hayran popülasyonuna sahip olacak atletli oğlan. para babişkoları fena prodüksiyon yapmışlar, döşemişler radyo dostu müziği.
  • ıki sene icinde hakkinda 1000 kusur entry girilecek ergen.

    (bkz: brace yourselves)
  • pek tutmamıştır.
hesabın var mı? giriş yap