• yasak elma adlı dizinin lila'sı. 3. sezon diziden ayrılmıştır.
  • tutuklanmış..
  • polis kontrolünde aracının bagajında uyuşturucu bulundurmak suçundan adliyeye sevkedilen ve savunmasında, eski erkek arkadaşının kendisine komplo kurduğunu iddia eden oyuncu. oyuncu daha önce de aynı şahıs tarafından tehdit edildiği için suç duyurusunda bulunmuş. eğer olay ayşegül çınar’ın dediği gibiyse bu da bir kadına şiddet türüdür.
  • star tv' de dinlediğim habere göre arabasında eroin ve esrar bulunmuş. çok yazık, umarım sektörde bir daha kendine yer bulamaz.
  • avukatının açıklamasına göre kendisine kumpas kurulmuş kişidir.

    bir kişinin suçu hukuk önünde ispatlanmadıkça bulgular ve varsayımlarla onu twitter, ekşi mahkemelerinde direkt suçlu ilan etmek ve kariyerine dair temennilerde bulunmak da incelenmesi gereken bir durumdur.
  • uyuşturucuyla yakalanması haberinde ünlü oyuncu deniyor, bakmak istedim kimmiş diye. buradaki hakkında girilen 2. entiri, bu uyuşturucu haberiyle ilgili. demek ki o kadar da ünlü değilmiş.
  • olaylardan sonra üst edit: `tamam furkan'ın öfke sorunu var, bunu biliyorum. ama onu seviyorum`. ayşegülcüğüm eğer okuyorsan bil ki işsiz kalma diye bunları silecektim ama onu hala seviyorum dediğin için bu entry'i silmiyorum. zaten google'da da var herşey.

    tam bir bela. tam bir ayşe dırla. en az 3 gözaltısı var.

    sadece kendine değil başkalarına da sebep olan bir iradesiz kadın.

    furkan diye bir (eski?) sevgilisi var. sürekli ondan şiddet gördüğünü iddia ediyor.

    bir kaç ay sonra;
    furkan'ın bunun arabasına uyuşturucu gizleyip ihbar ettiğini, ve kumpas kurulduğunu iddia ediyor.

    an itibarıyla;
    furkanla karaköy'de bir mekanda tartışmaya başlıyorlar ve olay 7si polis, 12 kişinin yaralandığı büyük bir kavgaya dönüşüyor.

    sorunlu ilişkilerinizin cezasını çevreye ödetemezsiniz aptal kadın ve aptal erkekler.
  • '' ünlü oyuncu ayşegül çınar serbest bırakıldı ''
    ''ünlü oyuncu'', bu sıfatı ne zaman kazanmış ? kim bu karı ?
  • bildiğin süzme salak, ifadesi ben ünlüyüm ankara daki rütbeli tanıdıklarımı arayıp sizi sürdürteceğim, sedat peker bile benden bahsetti sizi vurduracağım bla bla bla.
    kim bu kız ve gibileri kendilerini hangi sebeple üstün görüyorlar. umarım ceza alıp hapise girer ve çok özlediği çevreye hızla kavuşur.
    bir söz de müjdat gezen 'e okulunuza alırken para sadece geçerli olmasın karakterine göre de öğrenci yetiştirin.
    (kız orada eğitim almış)
  • https://www.hurriyet.com.tr/…altina-alindi-41842855

    adresinde karıştığı olaydan sonra karaköy polis karakolu'na götürülme görüntüleri var. türkiye'de geçer akçenin ünlü / zengin / arkası olan kişi olma olduğunu bir kez daha gösteren görüntüler bunlar. yani bilmediğimiz bir şey değil ama hakkını arayan öğrenci, avukat ya da bunları bırakın sıradan bir vatandaş olsanız itinayla kafanızı kıracak, ters kelepçeyi geçirecek görevli arkadaşların "ayşegül hanım, ayşegül hanım" diye kadına yol açmalarını midem bulanarak izledim.

    yazdığımı yanlış anlamayın lütfen, kesinlikle kadına da bu şekilde davranılsın anlamında değil, yapılan muamelenin ne kadar çifte standart olduğunu belirtmek için yazıyorum.
hesabın var mı? giriş yap