• ilk bölümü temel karamollaoğlu ile dün yayınlanan erken seçim özel video serisinin bu akşam 22:00'da yayınlanacak yeni bölümü.

    edit: video yayınlandı.

    önceki bölüm: babala tv temel karamollaoğlu röportajı

    sıradaki konuklar: doğu perinçek, muharrem ince, binali yıldırım.
  • az önce yayınlamış röportaj.

    meral akşener'i çok samimi buldum.

    gayet sıcakkanlı sanki arkadaşmış gibi alçakgönüllü bir şekilde cevaplamış soruları.
  • meral mommy umut vadediyor referandumdan sonra ikinci oyum kendisine gidebilir ama bu aralar biraz sönük kalıyor gibi.
  • muazzam keyifli bir röportaj. dinlerken aksener'in bir annenin cocuklarini koruma ic güdüsü ile es deger bir naiflikte seslenisi diyebiliriz.

    anlatan babayigit bilgili bir insan, hitap edilen de caki gibi dinamik gencler olunca, bu bende ister istemez hayal ettigim türkiye'den bir tutam hissettim.
  • "babala tv ne amk" diyerek mağaradan yeni çıkanları gösteren röportaj. youtube'da 1,2 milyon takipçisi var, hadi youtube'da denk gelmediniz, facebook'ta kesin denk gelmişsinizdir. sunucusu oğuzhan uğur da videolarında işlediği konular ve bu konular hakkındaki yorumlarıyla baya baya vatansever bir arkadaşımız. hatta bildiğim kadarıyla babası asker. ergenekon'dan yatmış ve apo'yu sorgulayan ekipte yer almış kendisi.*
    (bkz: hasan atilla uğur)

    röportaj da oldukça verimli ve yer yer eğlenceli geçmiş. meral akşener'in tavrı gerçekten tatlı-sert bir anne gibi*. ancak benim en çok etkilendiğim kısım, özellikle de şu günlerde terörle mücadele kısmı olmuştur (25:50'de başlayan kısım).

    "pkk dediğimiz yapı, ayrılıkçı, silahlı bir terör örgütüdür. nokta. tartışılamaz. bununla mücadele edilecek."

    bakın bunu şu an, bariz şekilde oy kaygısından ötürü söyleyebilen insan sayısı pek azdır. devamında ise bu konuya yaklaşımını çok mantıklı ve haklı buldum. terörle mücadele edecek devlet otoritesinin ve kararlılığının nasıl olması gerektiğini tüm türkiye'ye göstermiştir.

    onun dışında yusuf halaçoğlu meselesine de daha önce getirdiği açıklamanın üzerine, bakanlık konusunu getirmiştir. kültür bakanlığı isabet olur diye düşünüyorum naçizane.

    sayın oğuzhan uğur'a ve babala tv ekibine özellikle böyle karartmalı günlerde yaptıklarından ötürü teşekkürü bir borç bilirim.

    *sana noluyo len'e teşekkürler.
  • meral akşener'in samimiyetine hayran kalmamanın mümkün olmadığı video.
  • izlerken müthiş keyif aldığım, meral hanımın gençler ve onların ümitsizlikleri,umutsuzlukları ve onları anlama hususundaki yorumları beni çok mutlu etti. paylaşılıp izlettirilesi bir program gerçekten
  • akılda kalan soruların net bir şekilde cevaplandığı,meral akşener'in samimiyeti diye binlerce entry girmemize neden olacak röportaj.
hesabın var mı? giriş yap