• ıste korku kulturu boyle birsey. malesef kucuklukten kaziniyor beynimize.
  • bu halk korkmaktan ve korkutmaktan hoşlanıyor,
    devamlı hırlayacaksın. sevgililer dahi tepkiye göre sevgi ölçümü yapıyor.

    babasına göre olgun kız.
  • sırf "internete koyacam tık alacak, like alacak" diye çocuğu korkutmaya çalışan bir adet sığırı dinlediğimiz video. çocuk da büyük bir olgunlukla, manyak herif dellenmesin suyuna gideyim diye oyalıyor sığırı.

    günlük, anlık gelişen diyaloglarda elbette insanların zaman zaman sesi yükselir istemeden de olsa ama bunu sırf bir mizansen uğruna yapmak bana çok acayip geldi.

    bir de demeden geçemeyeceğim, belki bir gün ışınlanmayı bulacak, yıldızlar arası seyahatler yapacağız ama insanlar hala videoları dik olarak çekecek. bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. (dert butonunu kullanmayın lütfen tşk)
  • korku filmi gibi bi şey. minik kız sevimli (başıma bi şey gelmeyecekse) değil, babası zaten mal. olay iğrenç, korkutma, bunu ve çocuğu teşhir mide bulandırıcı.
  • çocuğa nasıl davranacağını bilmeyen çocuk yapmasın allah aşkına. çocuk sevimli, video sevimsiz.
  • çekik gözleriyle daha bir sevimli olan kızdır.
  • insanların sosyal medyada ilgi çekmek için çocuklarını alet etmelerine ayrı gıcık oluyorum, çocuk yetiştirmekten bihaber vatandaşların yaptıkları hataları bir marifetmiş gibi sergilemesine daha ayrı gıcık oluyorum. o oyuncak çocuğun, bırak işte ismini ne koyarsa koysun, sırf babasısın diye ona bile karışma bir zahmet. hayır eminim babası kızını çok seviyordur, yine tahminimce sesini yükseltirken kızı fazla korkmasın diye yüzünü asmamıştır, insanların çocuklarını istedikleri gibi yetiştirme özgürlüklerine de karışmıyorum, haddim de değil lakin üzülüyorum.

    bugün sen çocuğunu korku ile terbiye ederek yetiştirirsin, yarın çocuğun kendi çocuğunu öyle yetiştirir ve sadece "korku" ile terbiye edilebilen, güzel söz ve mantığa geri dönüş vermeyen, ancak daha güçlüsü höt-zöt çekince "geri vites" yapan klasik ortadoğu toplumuna dönüşümümüz tamamlanır.

    lütfen ilgi çekmek için sosyal medya şaklabanlıklarına evlatlarımızı alet etmeyelim, pedagogların önerdiği yöntemlere dikkat edelim ki kendi ellerimiz ile özgüven yoksunu, özsaygısı eksik, kendinden zayıfı ezmeye meyyal nesiller yetiştirmeyelim.
  • hiç komik olmayan ve bir adet çok sevimli bir kız çocuk görüntüsü içeren video. babası gerçekten çok antipatik ve çocuk psikolojisinden hiçbir şey anlamıyor. bu görüntüleri internete koymak da ayrı bir saçmalık. el kadar sübyanın psikolojisi işte bu yaşlarda bozuluyor. kişiliğin gelişip, şekillendiği bu yaşlarda çok dikkatli davranmak gerekir.
  • her "höyt!" diyene boyun eğmesi gerektiğini, daha el kadarken babasından öğrenmiş küçük kız...
  • sadece bu kadar bi videoyla babayı yargılayan aptalları göstermiştir bize bu video. duyar kasayım belki bi kaç fav alırım beğeni alırım diyorlar. debe de kalktı daha neyin peşindesiniz ki siz. videoda bi bağırma da yok höt denilmiş sadece.
hesabın var mı? giriş yap