• akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın geçen hafta fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron ile telefon görüşmesini anlatırken yaptığı tespit. video.

    (bkz: oh mon dieu they killed macron)

    erdoğan, ''geçen hafta macron'un kendisiyle görüştük. baktım garip garip şeyler söylüyor. garip garip şeyler söyleyince de frekansı da yüksek oldu ama söylemek zorunda kaldım...'' dedi.

    detaylar
  • macron (fransızca)
    - reis şu telefonu fransızca bile birisine ver allasen

    rte (türkçe)
    - ne diyon sen aq? ingilizce konuş

    macron (fransızca)
    - sanki ingilizce söylesem anlıcan aq

    rte (türkçe ve frekansı yüksek şekilde)
    - eyy emanuel, sen kimsin ya?
  • akla şu karikatürü getirmiştir.
  • acımız çok büyük.. emmanuel macron'un kalbini kırmışız, uluslararası diplomasi çevrelerine de rezil olmuşuz.. kıro kıro geziyoruz ortalıkta o mondiyö...

    bu elitçilere hastayım lan.. adamlar bizi resmen boğazlamaya çalışıyor, herif kalkmış diplomasi dili diyor. bu şu demek.. bana güzel güzel konuş ama bir yandan da evimdeki eşyaları çal, hatta evimi ateşe ver, çoluk çocuğum yansın ama ben sana küfredemem, diplomasi dili var.

    sütçü imam'ın kurşun sıktığı askerlerin fransız askeri olduğunu hatırlatırım.. diplomasi dili o zaman da vardı ama adamlar fırsat bulduğunda çullanmayı ihmal etmediler, gaziantep'e kadar geldilerdi. şimdi suriye'ye asker göndeririz diyorlar. onların kafa değişti mi ki biz tavrımızı değiştirelim? sen de kriz geçir burada sinirden, macroncuğuna kaba konuşmuş bizim çocuk diye..yıllardır amerika müttefikimiz dedik durduk.. hiç akepe falan deme, türkiye cumhuriyeti tarihi boyunca bunu böyleydi. yine cumhuriyet tarihi boyunca bu adamlar darbe yaptırdı mı bu ülkede, yaptırdı. çorum maraş olaylarını organize etti mi, evet etti. pkk ve uzantılarına destek verdi mi, oh yes.. netice itibarıyla ypg'ye 5000 tır silahı ve daha fazlasını hibe edip eğitim verdi, bize saldırttı mı, aynen bunu da yaptı.. bütün bu süreçler içinde diplomasi dili konuştuk değil mi... güzel.. valla gençler diplomasi dili elbette ki gerekli ve lüzumlu birşeydir ama bir "enayilik sınırı" vardır. her dil gibi bu dilin de sertleşmesi gereken, meramın ifade edilmesi gereken bir sınırı vardır. diplomasi dili deyip teslimiyetçilik gösterirseniz, sütçü imamlar aramaya başlarsınız, benden söylemesi..
  • - baktım emmanuel macron garip garip şeyler söylüyor, beyzbol sopası'nı çıkarttım hemen.
    + yaa
    - önce bi o elini indir dedim.
    + helaaaal

    yandaş muhtarlar toplantılarında konuma yapan akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın normal bir konuşması.

    bence daha garip olanı;
    "her kim ki ak parti'yi bırakıp kendi için çalışmaya başlamışsa yanlış yapıyor demektir"
    (bkz: akp dini)
hesabın var mı? giriş yap