• tabi ki türkiye'de yaşanmış.

    güzeller güzeli bir ipek'i aylar boyunca tutsak gibi zincirleyip her gün tecavüz etmiş 3 orospu evladı.

    o güzelim köpeği zar zor tecavüzcülerin elinden kurtarmış bazı iyi yürekli insanlar. 1 yıl da çok güzel bakmışlar ona. hak ettiği sevgiyi, mutlu yuvayı vermişler.

    dün ise maalesef hayata gözlerini yummuş, melek olmuş ipek. acıklı hikayesiyle benim gibi 33 yaşında kocaman bir adamın gözlerini doldurmuş.

    https://www.facebook.com/…ah/posts/1233015883459272
    https://twitter.com/…angl/status/804796656214360064

    hadi akp'lileri herkes biliyor. insana değer vermeyen tabi ki hayvana değer vermez ama geri kalan muhalefet ne bok yiyor. neden hala doğru düzgün bir hayvan hakları yasa tasarı çıkartmıyorlar? niye kamuoyu oluşturmuyorlar? şu anda o tecavüz eden orospu çocukları bulunsa 250 lira para cezası ödeyip evlerine dönecekler. ipek'in vebali yasa çıkartmayan herkesin üzerinde.
  • soyleyecek soz bulamiyorum. ölüp gebermeyin ama omrunuzun sonuna kadar aci cekin orospu cocuklari
  • içi çürümüş, insan görünümlü yaratıkların gerçekleştirdiği iğrenç eylem.

    kaç gündür aklımda. öfkeden deliye dönüyorum artık. nasıl oluyor da aklımı yitirmiyorum, en çok buna şaşıyorum. ama her seferinde aklımdan geçenler daha şiddet dolu oluyor, kendimden korkmaya başlıyorum.

    sorsan "insan"dır bunlar... sorsan bir dine inanıyordur, allah korkusu vardır. ama ne hikmetse "yaşam hakkı"ndan hiç haberdar değildir . hayvanlar metadır onlar için, çünkü * hayvanlar düşünemezler, hissetmezler, konuşamazlar... oysa hayvanlar onlardan daha çok düşünür, daha güzel hisseder ve sözlerle olmasa da konuşurlar... ve hayvanlar her halleriyle yaşamayı bunlardan daha fazla hak ediyorlar.
  • ne yazıktır ki ülkemizde hiçbir şekilde yaşam hakkına saygı yok.hayvan,insan,bitki farketmiyor.bunu yapan insanlarınsa yaratık olarak hangi sınıfta adlandırılmaları gerektiğini gerçekten bilemiyorum.gerekli cezayı alacaklarınaysa inancım sıfır.hatırladıkça aklımı kırmamak için mücadele ediyorum.abv be!
  • aklım almıyor, sanırım delireceğim düşündükçe...

    sırf sen zevk alasın diye, bunun için o iğrenç aletini bi deliğe sokmak istiyorsun diye...

    küçük bir tuvalette... tuvaletini yapmak için bile kullanmaya tereddüt edeceğin bir yerde. sen ne anladın yaptığın şeyden ne zevk aldın allahın belası!!!

    yaptıklarının acısı fitil fitil burnundan gelmeden geberme e mi!?!?!
  • (bkz: çomaristan'da sıradan bir gün)
    hepinizin amına koyayım sapık herifler!
  • insan hayvan ayırt etmeyen orospu çocuklarının yaptığı iğrençliktir. allah tez zamanda canınızı alsın!
  • yazıyorum, siliyorum, yazıyorum, siliyorum...

    bu iğrenç dünyadan kurtulmuşsun ipek. keşke o bok çukurlarının ömründen alıp sana verebilecek olsaydık, ciğerlerini kendi ellerimle söker, sana bağışlardım. aldıkları nefes haram çünkü onlara.
  • (bkz: #64570679)
hesabın var mı? giriş yap