• erkek cok dusunur,her seyi dusunur, kız ise catlaktır. erkek kıza guvenmez hatta "herkese veriyordur bu" diye gecirir icinden. fotograflara bakar "tamam tamam kesin motor bu kız" der ama icinden hep "ya degilse" diye dusunur durur bu arada birileri kızı kapar bizim mal başak ta sik gibi kalır ortada. eger 2 votka cekerlerse ikiside leyla...
  • erkeğin kıza aşık olduğu veya fena kapıldığı ama nedense sonu hep hüsranla biten ilişkidir. 2 + 2 =4 en azından benim defterimde.
  • mutlu sonla bitmez hatta yürümez hatta başlayamaz bile.

    zordur kova kadını evet. başak erkeğinin titiz nezaketi ve aşırı kırılganlığı kaldıramaz kova kadınının başına buyruk dobralığını. ama kova kadınının özgür ruhu da sıkılır başak erkeğinin aşırı ilgisinden ve abartılı sevgi gösterilerinden.

    çok iyi iki arkadaş olabilirler yalnız, işin içine aşk meşk sokmadan birbirlerini tanımayı başarabilirlerse. yoksa ne arkadaş, ne sevgili, ne düşman...
    öyle havada asılı kalmaya mahkum bi ilişki olur.
  • zar zor başlar. zar zor biter. biter mi bitmez mi anlaşılamadan garip gider. gider gelmez. gelir gitmez gibi olur gene gider.
  • gayette güzel gider, benim ki çok iyi başladı, çok mutlu ilerledi son derece keyifli de gidiyor. evet zaman zaman çatışmalar oluyor, kararsızlığıma, sivri dilime,başıma buyrukluğuma sinir oluyor, ben de onun aşırı titizliğine, kırılganlığına hayret ediyorum. ama tüm bunlar mutlu bir beraberlik sürdürmemize engel olmuyor. ortada gerçek bir aşk varsa burç uyumları solda sıfırdır. mutlu olamayanların yüzdesi fazladır belki ama denemeden bilemezsiniz
  • şurdan okuduklarım yüzünden "vay lan! arada tutmuşu da var!" diye ümidi kaybedemediğim potansiyeldir.
    ama yani ön aşamasında biri olarak söyleyeyim, başak erkeği kardeşlerim, abilerim, eğer ki zıtlıklardan hazzetmiyorsanız cidden zor bir iş.
    ben esas olarak o zıtlığa ve kova dobralığından dolayı girdaba kapıldım, muhtemelen sonu gelmez ama; ibretlik olsun diye yazıyorum aha işte buraya.

    dip not bonus olarak her zaman tabii tekrar belirtmekte fayda var:
    (bkz: fala inanma falsız kalma)**

    güncelleme:
    kimdi lan o kova? (yürümemiş, çoktan unutulmuş)
  • kova burcu kadını ilişkide o kadar baskın kalır ki durum başak burcu kadını ile kova burcu erkeği ilişkisine döner.
    bu durumu kaldıramayan başak burcu erkeği de haklı olarak çileden çıkar ve normalde göstermeyeceği tepkileri göstermeye başlar.
    sonunda hala birbirini seven ama şiddetlli geçimsizlikten gözleri kararan iki insana dönüşürler.
    olmaz o iş yani, söylemedi demeyin
    ama çok iyi arkadaş olurlar, şahane baba kız ilişkileri olur.
    (bkz: kendimden biliyorum)
  • carpan kovanin plakasini almayi basarabilen basak henuz gorulmemistir. genelde basak hastanede, kova partilerde bitirir bu iliskiyi.
  • yürümediğine bizzat şahit olduğum ilişki.

    kova başak'ın takıntılarına ayar oldu.
    başak kova'yı aşırı kıskançlıkla boğdu.
    işin içine başak'ın annesi de karışınca sonunda bitti ama başak kova'yı yıllarca unutamadı.
    kova ise dönüp ardına bile bakmadı.
  • kova burcu kadınının ait olduğu yere, kova burcu erkeğine geri dönmesiyle sonuçlanacaktır.
hesabın var mı? giriş yap