• türkiye'nin gelecek vaad eden en bir manyak ressam adayı. 19 yaşında olmasına rağmen çeşitli dergilerde,gazetelerde çalışmaları vardır. bu yeteneği sayesinde paraya para dememektedir. inanılmaz sağlam bir mizah anlayışı vardır. fakat ankaralardan istanbul'a karikatürlerini göstermeye gittiğinde megaloman erdil yaşaroğlu tarafından daha hiçbir eseri görülmeden kapının önünden kovulmuştur. sanırım atom'da çıkma olayı vardır.

    cafe felsefenin bütün ambiansını da değiştirmiştir. sokakta şarap içip uzun sakalı hafif uzun saçları uzun pardesüsüyle görülebilir ortamlarda.

    yıllardır arkadaş olmamız da bana gurur verir bu bağlamda...

    edit: ulan yıllık tadında olmuş sıralamışız peheeey... bunu yazan evladım olsa benim demeye çekinirim.
  • bu herifin sanatçı yönünü pek bilmem, gitar çalarken izledim biraz. güzeldi özellikle misket havası. *

    ama muhabbetini çok tuttum. ilk başta "yazık biraz saf herhalde" diyorsunuz zira baygın bakışlar ve yarı bonus modeli saçlar bu yargıyı pekiştiriyor. sonra herif muhabbete başladığında gülmekten pek bir şey düşünemiyorsunuz.
    muhtemelen şimdi uyuyordur ve rüyasında hayat bilgisi kitapları görüyordur.
  • gecenin bir yarısı gülmekten bele kemiğe ağrı getiren züpper adam.
  • sanatçı yönünü bilmem dedik de herif çiziyor sonra gitar, klavye, ney, zurna ne bulursa da çalıyor vokal de yapıyor. manyak bu hafiften.
  • sayko gecelerine icine köpeköldüren aktarılmıs cep kanyagi ile gelen, bunu benimle paylasan, bırak ekmegi suyu bir bardak kolamızı bile paylasabildigimiz adam. yalnız bi gece bar* cıkısı ayıp laflar etmisti bana hala affetmem kendisini haberi olsun.

    bi de sarkı söyler bu "kız ben seni alacagım / sermaye yapacagım" gibisinden. aman derim kızlar uzak durun. o baygın bakısların altında on coskun* gücünde bi aktör olabilir...
  • sağlam müzisyen. hayat bilgisi kitaplarının üstad ressamı. süper vokal yapar. yakında düğün salonlarında çıkma ihtimali vardır. naltepede ki düğün salonları peşinde koşmaktadır. grup keçiören oto döşemenin joker elemanıdır. geyiktir, uçuktur, kaçıktır ama sağlam adamdır.
  • ufacik tefecik içi dolu tursucuk yetenekli yazar-çizer insan.su siralar avrasya tv de çalisiyormus.
    bir de canimin cani.
  • kendisini televizyon kanalı işine epeyi bir kaptırmış olan adam. arı gibi çalışıyor maşallah... sevgilisiyle de süper ayrılmaz ikiliyi oynuyorlar.
    (bkz: allah bir yastıkta kocatsın)
  • her bir icraatı takip edilesi süper adam.

    kendisi, ortaokul zamanında çizdiklerini, "ebabil" adlı bir defter/kitapta toplardı. meğersem onları görmek şansmış. tee o zamanlardan kıvılcımlarıymış sanatının.
hesabın var mı? giriş yap