hesabın var mı? giriş yap

  • "anladım" kadar olmasa da özellikle art arda söylendiğinde samimiyetsizleşen kelime.

    - ben çok bunaldım, biraz hava alalım mı?
    - anladım.
    - çok bunaldım, hava alalım mı diyorum, alooo???
    - aynen, aynen!

  • eurovision'da puan vermeyen ülkelerin turistleri bana sormayacak mı sultanahmet nerede? diye, karaköy'e yollamazsam adam değilim!

  • çok teşekkür ederim. şimdi youtube benim için bir süre halay tavsiyesi yapacak.

  • babadan inşaat sektöründe olan adam, kendi kazandığı parayla istediği saati alır. mühim olan rüşvetle almasın, halkın vergisini hakkını yemesin.

    edit: özel mesajla küfreden bunu kenan sofuoğlu’nun lamborghinisiyle kıyaslayanlar oldu. vekilin lamborghininin vergisini ödemediğini hatırlatalım.

    düzeltme: vekilin derken, kenan sofuoğlu’nun şahsını kast ettim ancak sanki milletvekillerinin vergi ödemediği gibi bir anlam çıkmış. yurt dışından aldığı aracı yabancı olan eşinin üstüne kaydettirip vergiden kaçınmıştır.

  • geçenlerde eşi hakkında çıkan icra-iflas olayını örtbas etmek için tezgahlanmış bir olay gibi geldi bana. bizim o kadar paramız var ki unutuyoruz hesabı. yoksa kim unutur lan o kadar parayı evde. ayrıca zenginler daha pintidir arkadaşlar evden demir paraları bile toplamışlardır merak etmeyin.

  • super bi cheesecake tarifi. aha buyrun yapin yeyin!

    malzeme:

    2 paket kremali biskuvi
    1,5 paket krema
    1 paket pınar labne
    1 paket pınar beyaz
    250 gr. suzme yogurt
    3 yumurta
    3 kasık un (tepeleme diil makul olcude, abartmayin)
    1 su bardagı toz seker
    2 paket vanilya

    alet edevat:

    1 adet kelepceli kap
    1 adet derin kase
    1 adet mikser yoksa cirpici o da yoksa catal
    1 adet fırın
    1 bıcak
    1 servis tabagi

    yapilisi:

    kremali biskuvileri robotta paralayin. iyice ezilmis biskuvileri kelepceli kaba guzzelce yayin. iyicene bastirin ki birbirlerinden ayrilmasinlar.

    firini fise takin. 175 dereceye getirin, birakin isinsin. firin turbo ozellige sahipse daha bi iyi yoksa da caniniz sagolsun.

    diger tarafta derin kasenin icine geri kalan butun malzemeyi koyun. 5 dakika kadar cirpin. iyice karistiktan sonra diger tarafta biraktiginiz kelepceli kapin icine, biskuvinin ustune ustune kasedeki karisimi dokun.

    kelepceli kabi alin, onceden isittiginiz firinin orta rafina koyun. 30 dakika falan firinla basbasa birakin. 30 dakika sonra kabarmis ve de ustu az biraz kızarmissa bicagi alin batiriverin. korkmayin sonmez bozulmaz. bicak keke batirdiginizdaki gibi cikmayacak tabiki, ustu nemli olacak ama burada anlamaya calistigimiz icinin sivi kalip kalmadigi. hersey yolundaysa cikarin, az biraz sogusun, kelepceli kabin kelepcelerini acin, cheesecake'i servis tabagina koyun. ustune arzu ettiginiz sosu da koyun afiyetle yiyin.

    p.s: sos icin doctor oetker size yardimci olacaktir. bakkaliniza danisiniz.

  • düz adam cikarimi yapacagim simdi. kore yapimi olan ve globalde cok ses getiren bir diger yapip parazit filmiydi. iki yapimin da ortak konusu fakirlikten kirilan insanlarin zengin olma cabasi diyebiliriz. buradan yola cikarak korede ciddi bir gelir adaletsizligi oldugu cikarimi yapabilir miyiz?

  • oglum bir kahveden de insan tespiti yapmayin artik. nedir ya, 4 liralik 300ml sividan bahsediyoruz. milletin isi gucu yok sabahtan aksama kadar milletin yedigine ictigine, giyinimine bakip "haci bu soyle bir kiz, su boyle bir erkek" hayat bu mu simdi? birak starbucks icen tikky, kahve dunyasi icen kezban.

    ne rahatsiz milletiz ya biz.

  • anahtar kelimeler: muhammed, ali, necmettin, prof, şeriat, mekke, umre, suud, taciz, hapis.
    kader işte, önüne geçilmiyor.