hesabın var mı? giriş yap

  • doğru kararın ötesinde pratiktir. işid sakalıyla gezecek diye duman zehirlenmesinden ölen itfaiye personeli rezilliktir. oksijen maskesi takması gereken bir meslek alanında çalışan adam sakal, geniş bıyık vb. bırakmamalıdır.

  • bir omre yetecek kadar buyuk hayalkirikligi, bir daha asla kimseyi sevemeyecegim korkusu, insani kendinden utandiracak kadar cok "belki bana doner" umudu, donmeyecegini bilmenin agirligi, unutmanin zorlugu, ozlemenin kahri, hatirlamanin yogunlugu, suskunlugun gurultusu, aglamanin hafifligi, gecenin koyulugu, gunduzun anlamsizligi ve yasandikca farkina varilacak bir suru sey..

  • bir gün aniden ortadan kaybolsa bile sonrasında torunlarımıza anlatabileceğimiz acayip bir masalın ta kendisi ekşi sözlük 21 yaşında!

    kendinden bir şeyler katan ve kendinden bir şeyler bulan tüm yazar ve okurlarımıza teşekkür ederiz. iyi ki varsınız.

  • ortalığı leopar desen, parlak tayt, şeffaf sütyen askısı, dibi gelmiş sarı saç ve siyah kaşa bulayan açıklama.

  • 21.01.2012 blackpool - crystal palace maçı

    ladylove - 1224246
    21.01.2012 15:10:08 arkadaşlar merhaba ben size bu mac hakkında bilgi vericem .benım yengem bloomfield road (blackpool stadyumu) 'ta temızlıkcı. gecen gun ian holloway (teknık dırektor) 'ın odasını temızlerken bı konusmaya kulak mısafırı olmus. neil warnock (crystal palace teknık dırektoru) bunu aramıs paraya ıhtıyaclarını oldugunu soylemıs puana ihtiyacımız yok demıs zaten hafta ıcı kupa macımız var sizde para kazanın bızde kazanalım demis.anlıcanız şike var mac 2/1 olucakmıs benden soylemesı yengeme guvenıyorum..

    maçın iy/ms sonuçları ise şöyledir efendim

    iy : 0 - 1 ms : 2 - 1

    inanmayanlar için caps
    http://imageshack.us/photo/my-images/40/macsd.jpg/