• iki kere bulunduğu bölgeden alınıp uzaklaştırılan, ortamın müdavimi olan obez arkadaştır. ilkinde bulundu fakat kısa süre sonra tekrar kayboldu. ilk kaybolduğu günden beri ankara'da yaşayan arkadaştan sürekli gelişmeleri öğreniyorum. yeniden kaybolduğunu öğrendiğim için o arkadaşımın adına buraya yazıyorum. kendisi ve köpeği tanıyanlar yakından ilgileniyor bu olayla.

    https://eksiup.com/p/cg79264ospm2
    https://eksiup.com/p/c279276iz8pd
    https://eksiup.com/p/t679277uwx3t

    önemli bilgileri aktarıyorum. bıdık batıkent metrosu civarında takılan, obez, topkek delisi bir arkadaş. çoğu insanın sevdiği, tanıdığı ve beslediği zararsız bir köpek. 15 haziran'da kayboldu, uzun uğraşlar sonucu uzak bir köyde 30 temmuz'da bulundu. alakasız bir şekilde ankara çimşit köyünde ortaya çıktı. tekrar kendi alanına getirildikten birkaç gün sonra yeniden ortadan kayboldu. şuan hâlâ ortalarda yok.

    edindiğim bilgiler bu şekilde.

    bunu birisi bilinçli bir şekilde yapıyor belli ki.
    köpeğin bulunması için imza kampanyası başlatıldı, cimer'den kamera görüntülerinin izlenmesi için talepte bulunuldu ama ne yazık ki sonuç yok. kimin ne için aldığı ve o köye götürdüğü, ikinci kez neden kaçırdığı belli değil.

    fotoğraf linklerini birazdan bırakacağım.

    burada o köpeği tanıyan ve bulmak için uğraşan arkadaşlar vardır elbette.
    lütfen gündemde kalması için yardımcı olun. hep birlikte bulunmasına yardımcı olalım. biran önce başına bir şey gelmeden kendi alanına geri dönsün. iş işten geçtikten sonra burada acı verici bir başlık açmak istemiyorum.
    daha önce başlık açıldı mı bilmiyorum. aradım bulamadım. açıldıysa bunu iptal ederim.

    edit:kampanya kapatılmış linki kaldırdım.
  • kısa boylu sosise benzeyen köpektir. 2-3 haftadır oralarda ekibi görmüyorum. bir ayağı kırılıp yanlış kaynamış bir iri, beyaz bir huskey kırması o da iri, iki gözü iki renkli sarı köpecik... yarın dikkatle bakıcam.
  • lütfen bulunsun. up.
  • yıllardır metro önündeydi kim bu nefretin sahibi ortaya çıkmalı ve ceza verilmeli kimseye hiçbir zararı yoktu.
  • umarım sonuca ulaşacak bir istek.

    ne derece işe yarıyor bu tarz kampanyalar bilmiyorum ama düzeltimiş change.org linki
  • ankara’da oturmuyorum maalesef ama umarım köpeğiniz bulunur
  • keşke bulabilsek.
  • yanlış anlamadıysam bacakları gövdesine göre oldukça kısa olan köpek kaybolmuş. eğer oysa gerçekten çok üzüldüm, umarım bir an önce bulunur.

    tanım: insanın canı ne kadar sıkkın olursa olsun yürüyüşüyle, özellikle karşıdan karşıya geçerkenki fıtı fıtı koşuşuyla yüzlere tebessüm yerleştiren pek sevimli bir köpekçik.
  • beytepe'nin tomris'ine aşırı benzeyen köpecik. görünce duygulandım. lütfen bıdık bulunsun.
  • yıllar öncesinde köpeği kaybolmuş ve köpeğini sefil bir şekilde aylarca aramış, bulamamış biri olarak:

    http://chng.it/nyv4dbvf4g
hesabın var mı? giriş yap