• henüz pc için açıklanmamış olsa da şimdiden bütün oyun camiasını şöyle bir titreten bir videoyla yapınına başlandığı haberlerini aldığımız oyun. ilki nice yiğitlerin salyalarına sahip çıkamamasına neden olmuştu ikincisi bakalım neler yapacak?

    ilk video için; http://www.youtube.com/watch?v=w73_hcyc6dg

    bu da oyunun kendi sitesi; http://arkhamhasmoved.com/

    --- spoiler ---

    kahkahasına gurban olduğum geri dönmüş dişleri eksik bir şekilde, harley quinn de halen daş gibi maşşalla...

    --- spoiler ---
  • oyunun imdb sayfasında final fantasy 13 oyunundaki hope'u seslendiren vincent martella'nın robin'i seslendirileceği yazılmış ancak daha sonra bu bilgi siteden kaldırılmış.

    ilk oyunun sonuna bakınca 2. oyunda olacağından emin olduğumuz two-face, batman'i seslendiren kevin conroy'un katıldığı bir panelde sorulan tuzak sorular sayesinde kesinleşmiş.

    bunların haricinde mr. freeze ve talia al ghul (ra's al ghul'un kızı) karakterlerinin de oyunda olacağı kesinleşmiş oldu. bu iki karakter de seslendirecek olan kişilerin açıklamalarıyla açığa çıktı.

    son olarak yine kevin conroy, oyundaki suçlu sayısının ilk oyuna göre daha fazla olacağını, dolayısıyla bu oyunun ilkinden çok daha karanlık olacağını söylemiş.

    kaynak: oyungezer.com.tr
  • etrafta uçuşan haberlere göre yeni oyunda two-face, the penguin, mr. freeze, bane, killer croc, black mask, ra's al ghul, thalia al ghul, the riddler, catwoman, scarecrow ve tabii ki joker'i görecekmişiz.
  • oyunda mr. freeze ve two-face'in yer alacağı resmen duyrulmuş. daha bir sürü adam daha var da aga bu ikisini bekliyodum ben. cidden batman filmi bekler gibi bu oyunu da aynı heyecanla bekliyorum. 2011'in sonbaharı. utanmasam şafak sayıcam ha.
  • ilk oyunun en güzel kısmı hareketlerin smooth olmasıydı bence. birbirine hep vuruyormuş gibi gözüken ama teğet geçen oyuncular konseptini bitirmişti. adamlar dokunuyordu birbirine döverken falan. ama kombo çeşitliliği azdı, ya da benim beceremeyeceğim kadar zordu. oysa wolverine oynarken orgazmdan orgazma koşuyordum. bunu aşsın da gelsin. her türlü oynanır. bi de batmobil kullanalım ya sdlfkjsdlk tamam konsept hastanede geçiyor da batman oyunu oynayıp da batmobil kullanmamak :(
  • bari bunda kan akıtabilme seçeneği olsa, en azından seçilebilse...
  • arkham adasıyla sınırlı kalmayacağımız devam oyunu, gotham şehrinde geçecek ve tanıtım videolarından da anlaşılacağı üzere oyunun hayli ayrıntılı ve hareketli olacağı öngörülüyor. sözgelimi batman'in özel hareketlerinin yanı sıra kendisi, hem koşup hem de silahlarını kullanarak daha fonksiyonel bir karaktere dönüştürülmüş. velhasıl bizleri, batman'i tam donanımlı bir araç gibi kullanabileceğimiz güzel bir oyun bekliyor.
  • 2011 yılının en çok beklediğim 3 silahşöründen biri(diğer ikisi killzone 3 ve uncharted 3).

    birinci oyun zaten mükemmeldi. ilk oyunda eksik sayabileceğimiz tek şey düşman çeşitliliğiydi.yazılanlardan çizilenlerden anladığım kadarıyla bu eksik 2. oyunda giderilmiş olucak.oyunda batmobili de kullanabileceğimizi umuyorum.çünkü şehirde geçecek bir oyunda batmobil kullanamassak yazık olur.

    bir de film tadında bir video ekleyelim

    https://www.facebook.com/…79173&oid=140262999339534
hesabın var mı? giriş yap