• batman arkham serisinin nintendo 3ds'teki ilk ayağı... oyun konsol versiyonu olan batman arkham origins'in hikayesini devam ettirecekmiş ve kara şövalyenin geçmişindeki detayları keşfetmemize olanak tanıyacakmış.

    konsol versiyonu gibi 25 ekim'i çıkış tarihi olarak hedeflemiş... inanılmaz bir heyecan ile bekliyorum!
  • ilk oynadığımda hayal kırıklığına uğratan ama oynadıkça fena sarmış bi oyundur. ben pc oyuncusu olduğumdan pc'ye çıkmış deluxe edition versiyonunu oynadım. grafikler idare eder. aslında el konsolları için yapılmış bi oyunun pc uyarlaması olmasına rağmen güzeldi hakkını yemeyelim. oyun 2,5 d. yani 2 boyutlunun biraz derinlik katılmış şekli. başta yadırgansa da sonra baya keyifli oluyor. zaten arkham olsun çamurdan olsun. ama boss dövüşleri çok sıradan. yenebilmek için uygulamanız gereken tek taktik var genelde. counter yapabilmek çok zorlaştırılmış ve hassaslaştırılmış. ya abi bi de o yerdeki kazıklar ne öyle allah aşkına ya.
    --- spoiler ---

    oyun batman arkham origins'in 3 ay sonrasını konu alıyor. gotham'da şimdilik sakinlik hakim. ama bazı suçlular batman ile rekabet halinde. bunlardan biri de gamçısını yidiğim catwoman. hırsızlık yaparken kendisine suçüstü yapıyoruz ve peşine düşüyoruz. yakalayınca ufak bir boss dövüşü ve sonrasında catwoman döşü kıllı gotham suçlulaının bulunduğu blackgate'e yollanıyor. bir müddet sonra blackgate'te bir isyan başlıyor ve teğmen gordon'ın çağrısıyla batman olay mahaline ulaşıyor. catwomanla zoraki bir ortaklık yapıyorlar. blackgate hapishanesinin üç ayrı kısmını üç ayrı suçlu kontrol altına almış durumda. penguin, black mask ve joker! amaç hapishanenin kontrolünü tekrar ele almak ve catwoman'ın anlattığına göre penguin'in esir tuttuğu rehineleri kurtarmak. oyunda bu üç ana düşmandan en son hangisini hakladığıza bağlı olarak üç ayrı son var.
    --- spoiler ---

    kısacası arkham serisinin ve batman'in hayranı olanların oynaması gereken bir oyun. dc (bkz: dc universe) hayranları da oynayabilir. (bkz: ayşeler de tadabilir)
hesabın var mı? giriş yap