• battal ilgezdi

    imamoğlu'nun ataşehir'e hiçbir şey yapmadığını iddia ediyor chp'li ataşehir belediye başkanı.
  • battal ilgezdi’nin benim için yeterli olan tek icraatini açıklayayım da sussun. kendisinin eşi olan chp’nin içine ahtapot gibi yapışmış gamze akkuş ilgezdi o mübarek saçlarına fön çektirmek ister ataşehir’de ve bir kuaför salonuna girer. randevu ile çalışıldı söylenen gamze hanım “sen benim kim olduğumu biliyor musun” çığlıklarına, “ burayı kapattırıcam.” tehdidini de ekleyip o sırada ataşehir belediye başkanı kocişi olan battal beyi arar. bu telefonun ertesi günü o dükkanın ruhsatı iptal edilip bir daha açılmamak üzere mühür vurulmuştur. herkes önce kendisine baksın. ataşehir bağırsaklarını temizliyor. cukkaladığı rezidans dairelerinin kirasını yesinler biraz. ataşehir’i yeterince yediler.
  • holosko + bir miktar para karşılığında transfer olayını hatırlatmıştır.
  • imamoğlu kadar başına taş düşsün (bkz: mopan).

    imamoğlu'nun en büyük hayranı bence reddedilemez bir biçimde sensin. rüyalarında neler yapıyorsun tahmin dahi edemiyorum.
  • bu ve karısı resmen chp'ye çökmüştür.
    karısı, şu anda aktif olarak chp içindeyken, bu şutlanınca ağlamaya başlamıştır.

    bu tipleri görüpte, chp'ye oy verenlerin aklına şaşarım. bunların derdi millet değil ranttır. siyaseti meslek edinmişlerdir.
  • daha sekiz ay önce chp’lilerin toz kondurmadığı adam şimdi hain ilan edilmiş. seçimden sonra da imamoğlu hain ilan edilecek.

    şaşırtmayan chp’li iddiaları.
  • aday gösterilmeyince kuduran bir koltuk sevdalısının zırvaları.
  • kk'nin geleceği kesinleşti. romantik hayaller kurmayın. 2018 seçimlerinde muharrem inceyi "kaybetsin de başımızdan gitsin" diyerek aday gösteren ve muharrem incenin olağanüstü bir performans göstererek chp'den 8 puan fazla oy almasına rağmen, cumhuriyet tarihinin en kalabalık milyonluk mitinglerini yapmasına rağmen alevi mezhepçileri ve kürtçü y-chp'liler muharrem inceyi "o gece neredeydin maarrem" goygoylari ile tasfiye ettiler, muharrem ince gibi 40 yıllık chp'liyi, chp'nin 2 sene önce cumhurbaşkani adayı olan kişiyi kurultayda tuvaletin yanına oturttular. "o gece neredeydin maarrem" goygoyunu piyasaya süren bizzat alevi mezhepçileri ve kürtçü y-chp'lilerin ta kendisidir. bu goygoyu öyle bir pazarladilar ki muharrem incenin hain olduğuna insanları inandırmaya çalıştılar ve en sonunda atatürkçülerin tamamını tasfiye edip, chp'yi 100de 100 saflıkta y-chp yaptılar. şimdi de imamoğluna aynı tarifeyi uyguluyorlar.

    imamoğlunun yanında kim var? sadece chp. o da arkadan hancerliyor.

    imamoğlu seçmenleri boş yere umutlanmasın çünkü hdpnin aday çıkarmasının sebebi imamoğluna seçimi kaybettirip kk'yi chp'nin başına tekrar getirme operasyonudur.

    hdp+iyip+memleket partisi+zaferin aday çıkardığı bir seçimi imamoğlunun kazanması imkansız. imamoğlu şu anda evde oturan miskin chp seçmenini meydanlara çekmeye çalışıyor, hepsi o. karşı mahallenin oyunu zaten alamayacağı gibi kk destekçisi alevilerin oyunu da alamayacak.

    siyasi partiler halkın istemesi ile değil delegenin istemesi ile yönetilir ve şu anda delegelerin çoğu kk'yi geri getirecekler.

    1 nisandan sonra imza toplayıp kurultaya gidecekler.

    bir muharrem ince seçmeni olarak söylüyorum, chp denen parti alevi mezhepçileri ve kürtçü y-chp'lilerin partisidir. imamoğlu sünni olduğu için chp'den tasfiye edilecek. tıpkı 2010 yılında deniz baykal'a fetoculer aracılığıyla kaset kumpasi kurulması gibi, 2023 seçimlerinde muharrem ince'ye sahte kaset, sahte dekontlar ile kumpas kurulması gibi gerçekleri görmeden hayal dünyasında yaşayıp imamoğlunun seçimleri kazanacağını sanmak siyaset bilmezliktir.
  • goztepe atasehir metrosunu dedesi yapiyor herhalde. bu utanmaz adam atasehirde bir tane sokaga asfaltini yenimeledi 10 senedir. tek yaptigi akp chp bilmem ne farketmeden imar vermek, bir sorsana anlatsin buzz residence i belki kilicdarogluda anlatir. ben omrumde bu kadar utanmaz , arlanmaz birini gormedim. bu ve esi umarim artik turk siyasetinden defolur gider.

    neyse 7 ceddine yeten parasi vardir, esas o paralar nerden geliyormus. bu ne idugu belirsiz aile atasehirde kovulmuslardi kuaforden. helal olsun, sahibinin adi da dilaverdi kuaforun sanirim, 10 numara yapistirmisti cevabi. turk siyasetinin en utanmaz ... ikilisidir bunlar kari koca.
  • kılışdar ofisi nerede açmıştı?
hesabın var mı? giriş yap