• vardır.

    üstteki arkadaşa selam editi: 3.000 tl oldu. yöntemleri merak eden ya girdiğim diğer entrylerden ya da mesaj atıp öğreniyor.
  • kesinlikle vardır! uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucunda, en sağlam ve hesaba istenildiği zaman bitcoinleri yatıran bir site buldum. aslında çoğu site bedava bitcoin verme vaatleri ile insanları kandırıyor ama bu site öyle değil. her saat başı bitcoin kazanıyorsunuz. ayrıca, her saat butona tıkladıktan sonra, kazandığınız ödül puanları ile de haftalık piyango çekilişine katılıyorsunuz. site üzerinde yapılan çekilişlerin hepsi, ispatlı olarak gerçektir. hiçbir şekilde aldatma yöntemi kullanılmıyor. site uzun yıllar boyunca hizmet veren bir site ve birçok kullanıcının da güvenini kazanmış durumda. 8 milyonun üzerinde üyesi var.
    eğer saat başı girer 10 saniyemi ayırır butona tıkları ve bitcoin kazanmak istiyorum diyorsanız öneririm. iş yerindeyken bile saat başı girer kazanırsınız. taş atıp kolunuz yorulmaz.
    buradan tıklayarak üye olabilirsiniz

    edit: arkadaşlar yıllar sonra editlemek istedim. siteye bulduğum günden beri ara ara giriyorum ve tıklıyorum. arada da multiply btc bölümünden şansımı deneyerek bitcoinimi katlıyorum. şuan hesabımda 0.04853635 btc var. tam 5 defa da çekim yaptım hepsinde de gönderdiler. 1 defa vize paramı ödedim bir defa da yurtdışı uçak biletimi aldım burası sayesinde. damlaya damlaya göl olur misali. adamlar yıllardır hiç bir şekilde milletin bitcoinininin üzerine yatmadı.

    edit2: arkadaşlar bitcoinin son zamanlarda ralli yapmasından sonra baya kişi bedava bitcoin nasıl kazanılır diye araştırıyor ve dm üzerinden bana soru soruyorlar. aynı zamanda bitcoin nasıl alırız diye soruyorsunuz eğer almak istiyorsanız da binance sitesini öneririm. uzun yıllardır bu piyasanın içerisindeyiz ve herkesin kabul ettiği gerçek binance açık ara içlerinde en iyisi. hem türkçe desteği de var. üye olmak için de link bırakıyorum:
    https://www.binance.com/en/register?ref=12268658

    telegram grubumuz var gelmek isteseniz : https://t.me/kriptogbey

    arkadaşlar ayrıca dünyada 2. sırada yer alan ve hacimi oldukça yüksek olan 2. borsa ise huobi borsası. onların da türkçe desteği var ve müşteri temsilcileri çok iyi çalışıyor. ve ayrıca şu anda trade komisyon için 170 dolar hediye veriyorlar çeşitli görevleri yapınca. mesela kimlik onayı yaptığınızda 10 dolarlık hediye veriyorlar. ama burada da hediyeleri alabilmek için kimlik onayı şart. ben huobi de kullanıyorum uzun süredir ve hiç sıkıntı çıkmadı şuana kadar ve devamlı hediye dağıtıyorlar. en son yılbaşında çark ile güzel hediyeler dağıttılar. 170 dolar hediyesi kısa süreliğine ve yakında son bulabilir. bu link ile kampanyaya katılabilir ve üye olabilirsiniz.
    https://www.huobi.com/…c/invited/?invite_code=itq78
  • (bkz: #72138634)
  • düzenli ödeme yapan sitelerden biri * günde 2000 satoşi civarı kazandırıp 15000 satoşi olunca hesabınıza ücretsiz aktaran sitedir.

    edit: site şöyle çalışıyor earn yazısının altında surf ads e tıklayıp orada çıkan "open" butonuna tıkladığınız zaman yeni bir tabda, reklam verenin sitesi açılıyor. belirtilen süre boyunca pencereyi kapatmazsanız, bir miktar satoshi kazanıyorsunuz.bu devam ediyor. ayrıca earn kısmının altındaki diğer iki kısımda benzer şekilde kazandırıyor.
  • tam olarak bir bitcoin değildir ancak kripto para dünyasına yeni katılacak bir borsa olan (bkz: wcx) 'ten kendi altcoinleri olan (bkz: wcx token) kazanmak mümkündür.
    sadece mail adresinizle kayıt oluyorsunuz, mailinizi onaylamak için vpn'e ihtiyaç var.

    her katılıma 50 token veriyor, size özel linklerle de bu tokenleri arttırmak mümkün.

    şuan için bu tokenlerin değeri bilinmiyor ancak bitcoin'in de değerini bilemiyorduk...

    sitenin whitepaper kısmını incelemekte fayda var. diğer borsalardan çok daha uygun ve yenilikçi olacakları aşikar.

    e ne diyelim, şansları bol olsun. herkese bol kazançlar, e bi de *

    bu da adettendir: https://ico.wcex.co/?ref=qto3lyq
  • aşağıda yazacaklarımı takip edenler için mümkün olan yöntem.

    öncelikle o çok bilen ama hiçbir bir işe yaramayan, kendisi kriptodan köşeyi dönerken sizi uzak tutmaya çalışan sözüm ona çok bilmiş insanlardan uzak durun, hayat paylaşınca güzel...

    - coin dünyasıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum,
    - para harcamadan bu işler nasıl oluyor,
    gibi soru veya kafa karışıklığı yaşıyorsanız beni dikkatle dinleyin. aşağıda yazacağım siteler kesinlikle sizden kredi kartı, banka hesabı vs. bir şey istemiyor! yani kaybedeceğiniz hiçbir şey yok(win-win). kripto para dünyasına para yatırmadan, sadece basit tıklamalarla("claim" ve "roll" ) 1 ayda ortalama güzel paralar (herkesin ayırdığı zamana ve hırsına göre meblağ değişebilir) kazanan biri olarak, aşağıda izleyeceğiniz yolları anlatacağım(bazı linkler referans içerir bilginize)... endişe etmeyin ve sabırlı olun, net bir şekilde yazacağım her şeyi, hepimiz kazanacağız.

    önemli notlar :
    - bitcoin ve diğer altcoinler düşerken claim ve roll sitelerinde coin başına daha çok verildiğini unutmayın, bitcoin ne kadar düşerse paralel olarak o kadar fazla coin birikiyor, yani zamanla birikim yapıp voleyi vurmanız mümkün.
    - yalnızca bu işlerde kullanacağınız bir mail adresiniz olsun kullanım kolaylığı açısından.
    - aşağıda vereceğim siteleri sık kullanılanlara ekleyin ki kolay erişim sağlayın. evet arkadaşlar, başlıyoruz:

    1. en kullanışlı ve büyük coin borsalarından biri, ilk iş olarak üye olun;
    binance

    2. dash, litecoin, bitcoin, bitcoin cash ve dogecoin için harika bir cüzdan sitesi;
    coinpot
    (kripto cüzdan sitesi; burada çeşitli coinleriniz birikir, aşağıda yazdıklarımı yapmanız yeterli)

    3. bedava coinler için aşağıdaki linkler üzerinden sitelere üye olun(coinpot'a kaydolduğunuz aynı mail adresiyle.) sadece captcha (apartman seç, taşıt seç ya da kelime yazarak gibi basit birkaç tıklama) geldiğinde ilgili yere tıklayın, coinler biriktikçe claim'e tıklayın,mis gibi coinler coinpot adresinizde otomatik olarak biriksin. tatlı tatlı bedava coinlere kavuşun.

    * bitcoin

    * bitcoin

    * bitcoin cash

    * dash

    * dogecoin

    * litecoin

    4. aşağıdaki roll siteleri saat başı bedava coin veriyor (içindeki online oyunlarından uzak durun!);
    * eski ve sağlam bedava bitcoin sitesi
    * bedava xrp – ripple sitesi
    * bedava dogecoin sitesi

    5. bu site btc cüzdan(deposit) adresinizi yazıp her an tıklayıp kazanmak için:
    bitcoin

    6. mutlaka bu adrese üye olun; faucethub.io , doğrudan litecoin gönderen aşağı yazdığım 3 siteye de hemen üye olarak faucethub adresinizdeki deposit kısmını yazarak paraları katlayın içinde çok sayıda bedava coin veren site var, hepsinin linkini yazmıyorum, girip kendiniz de gezinerek kolayca görebilirsiniz diğerlerini, aşağıda yazdıklarım en iyilerinden);

    - bedava litecoin sitesi 1 (adblock-reklam önleyici kullanmayın, faucethub hesabınızdaki deposit kısmından litecoin için yazan hesap adresini bu siteye girin.)

    - bedava litecoin veren site 2 (adblock-reklam önleyici kullanmayın, faucethub hesabınızdaki deposit kısmından litecoin için yazan hesap adresini bu siteye girin.)

    - bedava litecoin veren site 3 (adblock-reklam önleyici kullanmayın, faucethub hesabınızdaki deposit kısmından litecoin için yazan hesap adresini bu siteye girin.)

    biriken bütün coinlerinizi paribu ya da binance hesaplarınıza gönderebilirsiniz.

    7. aşağıdaki siteye üye olun, bitcoin dahil çeşitli coinler tıklamaya gerek olmaksızın biriksin, arada sırada girip ne kadar coin sahibi olduğunuza göz atıabilirsiniz;
    qoinpro.com

    8. burası da beklemeden bitcoin kazanabileceğiniz bir site;
    faucetgame.com
  • özet geçiyorum. (bkz: referans link)

    buradan üye olursanız yılda 1 milyon kazanırsınız.
  • yukarıda pencanın verdiği bilginin doğru olduğunu varsayarak bir hesaplama yaptım. 24 saat uyumadan sürekli 60 snde bir hiç sektirmeden fauceti kullanırsanız, kazanabileceğiniz para günlük kötümser olarak 3.6 tl, iyimser olarak 36 tl. yıllık 1314 tl ile 13140 tl arasında değişiyor ( 1 btc=50 000 tl kabul ettim.) yani bunun ile uğraşmanız için ağır vasıfsız olmanız gerekiyor. gidin adam gibi bir iş ile uğraşın.
    not: kod yazıp tıklama vs. yapmadan bedavadan para kazananlara saygımız sonsuz.
hesabın var mı? giriş yap