• kim sunuyor bu maçları ya, afedersiniz bok gibi
  • bu kadar yavan, bu kadar donuk, adeta robotik bir biçimde şablonlara bağlı, istatistik verilerinden yararlanmayan, oyuncu hakkında en ufak bir bilgi vermeyen bir anlatım şekli olabilir. hiç bir şekilde spikerler arasında bir ayrışma yok, a ya b kişisini dinlemek fark etmiyor. bu kadar sıkıcı olmamalı, 80ler trt spikerleri gibiler. size puanım 0 beyler. fuat olsa 9 verirdi belki.
  • hiç etliye sütlüye karışmayan spikerler. premier lig izlediğin zaman spiker ve yorumcunun maçtaki pozisyonlar hakkında yorum yaptıklarını görürsün. bu penaltıydı, faul yoktu, net ofsayt gibi yorumlar yaparlar. tribün bir futbolcuya tepki gösterdiğinde tepkinin nedenini seyirciye açıklarlar. bizim spikerler ise ölü taklidi yapmakla yetinirler. bu da robotik ve heyecansız maç anlatmalarına neden olur.
  • diagne'ye cagne, boffin'e bofen, demba ba'ya dem-baba diyen spikerlerdir.
  • berbat bir entonasyonları var.

    özellikle, adı sesli harfle biten futbolcuları öyle bir telaffuz ediyorlar ki kulak tırmalıyor.

    nazım sangariiiy kontrol etti şimdi papis sissiiiy

    öeh be.
  • bu yayıncı kuruluş bünyesindeki futbol (süper lig) anlatımı yapan erkek spikerlerin isim listesi, bizzat kendi çağrı merkezi yetkililerinde mevcut değil, maalesef

    dün oynanan karagümrük - fb maçındaki görevli spikeri öğrenmeye çalışıyorum; bilen varsa buraya (ya da bana) yazar mı insaniyet namına(?)

    burayı okuyan bi bein yetkilisi olur ise bizlere “şeffaflık ilkesi gereği” yanıt sağlarsa, o da kabulümdür
  • bunlar yüzünden şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maçlarını izlemek istemiyorum. orta sahası geçen olunca bağırmaya başlıyorlar.
    s sport spikerleri bunlardan 5 kat daha iyi
  • fenerbahce antalyaspor macinda nuri sahin ve mesut ozil icin bir donem almanyada rakip oldular diye yorum yapabilme kapasitesinde spikerlerdir. tabii ki iyi bir spiker real madridde bir donem takim arkadaslari olduklari bilgisini verirdi. bu da boyle tarihe not dussun.
  • 15 ekim 2022 cumartesi günü bundesliga’da oynanan rb leipzig- hertha berlin maçını her kim sunuyor idiyse, leipzig’in ilk golü ile hertha’nın son golünü kaçırdı adam. maç anlatırken bir yandan da pirinç mi ayıklıyonuz gardaşım, gözünüz nereye bakıyor, bu nasıl iş anam babam?
  • iki gündür premier lig maçlarında dikkatimi çekti, spikerler sanırım yaşadığımız deprem sebebiyle çok düşük volume da maçları anlatıyorlar, özellikle dünkü arsenal-brentford maçını özet anlatıyor sandım. gerçekten olması gereken ses düzeyi ve gol sevinçleri abartısız ve bu şekilde olmalı.
hesabın var mı? giriş yap