• dünya kadar insanın takip ettiği bir camiaya hizmet veren/vermeye çalışan ancak donanımlı bir tane yazılımcı çalıştıramayan camia. arkadaş bir uygulama bu kadar mı rezil olur? videoyu açmaya çalışırsın açılmaz, açılsa bile aynı sesler tekrar eder. parayı bulan düdüğü çalar değil de parayı bulan hizmetten çalar şeklinde yorum yapmamıza neden olmuş rezalet bir uygulama.
  • (bkz: bein sports)
  • an itibariyle kulağımıza tecavüz eden kanal. galatasaray şampiyonluk kutlamalarında ses o kadar kötü ve dengesiz geliyor ki sesi kısmak zorunda kaldım. allah belanızı versin.
  • mobil uygulaması bok gibi olan firma. video sıralaması saçma sapan. insan en çok izlenen trio programını adam gibi bir yere ekler de insanlar bakar. rezillik.
  • maçın en önemli pozisyonunun tekrarını göstermeyen, web sitesinde maç sonu röportajında okan buruk'un yayıncı kuruluşun kamera açılarıyla ilgili haklı sitemini keserek veren rezil yayıncı kuruluş. bunlara para kazandırmaktansa sikerim sizin yapacağınız işi der açarım korsan yayınımı izlerim maçımı
  • kesinlikle futbol ortamına müdahale ediyorlar. mehmet demirkol'da değindi akşam. görüntüler maçtan 3 saat sonra çıkıyor ortaya. madem bunu çektiniz, neden yayına vermiyorsunuz kardeşim. millet birbirine düşüyor penaltıydı değildi diye. yorumcular da yanlış yorumlar yapıyor eldeki görüntüye bakarak.

    hakemler de şikayetçiydi, benim gördüğüm görüntü ile maçtan sonra yayınlanan farklı diye.

    her takım/taraftar kendi tarafına yontarak bu duruma dikkat çekiyor. herkes kendi mağdur olduğu örnekleri ön plana çıkarıyor sadece. böyle olunca düzen aynen devam.

    adamlar göz göre göre tff ile el ele verdiler ligi dizayn ediyorlar.

    bu sikko ligin neyini dizayn ediyorsunuz, bizden başka izleyen yok. ne için bunca efor, zahmet, çaba?
  • 50 tane kamerayla maç çekip, ıcardinin yumruk yediği net penaltı pozisyonunu göstermeyen! adi bir platform… amacınızı çok iyi biliyoruz, şerefsizlik yapmayın!
hesabın var mı? giriş yap