• geçmekte olduğum eşik.

    ne yapalım, minnoş bir sevgili bulamadık şöyle sarılacak, uyuyacak, battaniye altında film izleyecek, film esnasında uyuklarken gıdıklayıp uyandıracak, tuvalete giderken yataktan atlayıp uçarcasına koşacak, mum ışığında yediğimiz yemeği benimle beraber hazırlayacak, anı yaşayacak, yarını planlayacak, eve gelip bana işinden bahsedip fikir soracak, ilgi alanlarından bilgiler aktaracak bir minnoş sevgili bulamadık.

    ne olacak? bu yalnızlık çekilmez. kedi alıcaz aq!

    edit: ulan şunu yazmış adama hayvanseverlik üzerinden vuruyorsun, sen kedi sahiplenirken ben sokakta kedi kalmasın, herkes sahiplensin diye proje üretirim, hayvanseverlerin proje fikirleri için türkiye'de fon veren adres yok, karantinadan önce bu işi çözmek için emek harcayan adama sırf karıya kıza hava atayım diye şekil şükül yapıyorsun, ayıp ayıp!
  • yavru kedi görene kadardır.
  • herif naif naif anlatmış amk.her boka duyar kasın siz. ne biliyosun adamın sokaktaki hayvanlara yardım etmediğini.ayrıca evet beyefendiye kediden ziyade neyse neyse yiyin birbirinizi amk
  • böyle bir eşik var ama sadece kedi ile sınırlı değil kuş, köpek, balık vb hayvanlar olabilir tabi ki kedi en yaygın olanı. aslında olay biraz şöyle gelişiyor. erkeğimiz uzun yıllar ailesiyle veya ev arkadaşlarıyla veya sevgilisiyle kaldıktan sonra başka bir eve tek başına çıkınca bir bunalıma giriyor. çünkü ev aşırı sessiz, ev aşırı düzensiz hatta ev bazen aşırı düzenli oluyor. yapacak bir aktivite bulamıyor, konuşacak birini bulamıyor bu erkek arkadaş. sonra bu sorunları en iyisi eve bir canlı alarak çözerim diyor ve kedi sahipleniyor veya alıyor o artık kendi iradesine kalmış.

    mantık yalnızlığa alışamamak. her erkekte eşik değeri tabi ki farklıdır. bazıları bu eşiğe gelmeden yalnızlığın çözümünü bulur bazıları ise bu eşiği geçer ve bir hayvan sahiplenir.

    aslında başlık bekar erkek olarak açılmış olsa dahi yalnız kadınlar için de aynı şeyler geçerlidir.

    son olarak sahiplendiğiniz veya satın aldığınız o hayvanları ilgisiz bırakmayın ve birini bulunca da onları sokağa bırakmayın. bakmayacağınız canlıyı evinize alıp sonra onu kaderine terketmek büyük şerefsizliktir.
  • tus bittiği gün kara bela sahiplenme eşiğim ile katıldığım hede, öncesinde yanlız bırakmak, ilgi gösterememek üzer çünkü *
  • benim de yakin zamanda asmis oldugum esiktir.

    sahiplenin, ucretli sahiplenmeyin!

    bir hevesle sahiplenip sikilacaksaniz sahiplenmeyin cunku gercekten sorumlulugu cok. olur da sikilirsaniz ya da gereken ilgiyi veremiyorsaniz da sokaga atmayin bakabilecek birine sahiplendirin.
  • şu soğuk karantina günlerinde içinde bulunduğum eşik.

    kedi değil de lop tavşanı sahiplenmek üzereyim. ankara’da yaşayıp sevimli dostunu devretmek isteyenler yeşilimi yakabilir.
  • kediyle bekarlığın ne alakası var lan
  • bence temelde hayvan edinme isteğini besleyen düşünce ve duygularla yüzleşilmeli. freud cıkıp bunları çat çat ortaya koysa panter emele kurban gider diye düşünüyorum. ve susuyorum.
hesabın var mı? giriş yap