• kılıçdaroğlu'nun son açıklaması.

    sözcü gazetesinden saygı öztürk'e konuşan kılıçdaroğlu, "yerel seçimlerde çok iyi bir performans yakalayacağımıza inanıyorum. pek çok çalışmayı belli bir noktaya getirdik. aday belirlemelerimiz de iyi olacak. çok iyi sonuçlar elde edeceğiz. aday belirlemede şöyle bir yöntemimiz olacak: tek bir gözlemle aday belirlenmeyecek. anketler yapılacak, saha araştırması yapılacak. bizim denetmenler gidecekler alana bakacaklar. “kiminle kazanırız, kiminle kazanmayız” diye özel çalışmalar yapılacak. adaylar belirlenecek."

    uzlaştırma parası ödememek için küfür etmiyorum ama şunu sormak istiyorum. meral akşener cumhur başkanı adayını anket yoluyla belirleyelim dediği zaman niye karşı çıktınız.

    kaynak link
  • işe yaramayacak hatta uygulamaya geçmeyecek yöntemdir. tek adam rejimini tek adamla yıkmanız lazım. sonra çok adama geçersiniz. tek adam rejimini çok adamla yıkamazsınız.

    anket manket geç o ayakları. kimin kazanacağı kimin kazanmayacağı gayet belli. kazanmışı koyarsan kazanır. o kazandı ama bu da kazanabilir dersen kazanamaz bu kadar net.
  • once bi genel baskan belirlensin
  • genel başkanı da öyle belirlese ya ulan ittifak adayını niye öyle belirlemedin şimdi mi aklına geldi ya gerçekten bu adamın tek bir açıklamasına dahi maruz kalmak istemiyorum. akıl ürünü bir adımı yok
  • hani şu seni açık ara başkan yapan anketler mi?
  • kendi adaylığını engelleyemeyecek kişiler çıkacaktır elbet
  • gavs bile ölünce yerine kimin geleceği belli olmuyor. demokratik şekilde camileri paylaşıyor adaylar. ey kılıçdaroğlu! sen nereden eminsin, yerel seçimlerden önceki kurultayda başkan seçileceğine? nasıl bir tezgahtır bu?
  • herhalde kendine küfür ettirip tazminat almak istiyor. dişlerimi sıkmaktan artık çenem yamulacak amk
    biliyorum çok zor ama biz yine de bunun tahriklerine kapılmayalım.
    dayı yeter.
    yakamızdan düşeceksin.
    seni istemiyoruz.

    gi
    de
    cek
    sin
  • yav he. resmen milletin aklıyla dalga geçiyor bunlar.
    anket dedikleri şey de yine kendi yandaş anket şirketlerine yaptıracakları götten uydurma anketlerdir.
    aynen seçimden önce "kılıçdaroğlu kesin kazanıyor. %55, %60 alıyor. muharrem adaylıktan çekilirse kılıçdaroğlu kesin kazanıyor." diyen yandaş anketçilerin anketleri gibi işte. bütün atatürkçüleri partiden kovup yerlerine dersim çetesini getirirken de anket yapılmış mı acaba? ya da bütün anketlerde en gerideyken, millet buna "aday olma!" diye yalvarırken hangi ankete bakıp aday olmuş? hangi ankete bakıp aday olmuş da seçimleri göz göre göre akp'ye ve rte'ye hediye etmiş? hangi ankete bakıp da ülkenin gelecek 5 yılını kumar masasına koymuş?

    sorun sadece kk veya 3-5 kişide değil. y-chp ve hdp'de "dersim çetesi" denen kalabalık bir güruh var. işte bu dersim çetesi'ni iyi tanıyın, iyi belleyin.

    bunlar chp'de atatürkçü kimseyi bırakmadı. parti, atatürkçü çizgiden tamamen uzaklaşarak alevi mezhepçisi, kürt etnikçisi, bölücülük destekçisi bir yapıya dönüştü. bu yüzden oyları en kötü ekonomik ortamda bile artmıyor. artamaz da zaten. sözde ermeni soykırımı propagandası yapanların, sözde kürdistan haritası paylaşanların, türk ordusuna işgalci, katil diyenlerin, teröristlere özgürlük savaşçısı, gerillla diyenlerin koltuk sahibi olduğu parti atatürkçü parti olduğu yalanlarını ne kadar sık da söylese millet bu yalanları yemiyor.

    bunlar yalan anketlerle gerçek atatürkçü muharrem'e kuduz itler gibi saldırıp adamı yıptattılar. halbuki muharrem'in muhalefete değil iktidara zararı olacaktı.

    masa krizinde iyi parti'ye ve meral akşener'e de bunların milyonlarcası küfür ve hakaret etti. belediyeden maaşlı troller, sözde sanatçılar, satılık gazeteciler, chp ve hdp medyası, hepsi birden.

    bunların milyonlarcası seçimden sonra iyice kudurup, iyice insanlıktan çıkıp depremzedelere bile hakaret ve küfürler yağdırdı.

    bunlar deprem olunca mal bulmuş mağribi gibi sevinçten deliye döndü, deprem üzerinden siyaset yaptı, "alevilere deprem yardımı yapılmıyor." gibi alçakça yalanlarla milleti birbirine düşürmeye, ayaklanma çıkarmaya çalıştı. ekonomi bozuldukça "bu defa iktidara geliyoruz." diyerek sevinç çığlıkları attılar. yine üçün birini aldılar.

    bunlar deprem yardımı yapan şirketlere türlü iftiralar atarak o şirketleri karalamaya, böylece deprem yardımlarını engellemeye çalıştı.

    bunlar ikide bir "bankalar batıyor. bankadaki paranızı çekemeyeceksiniz." gibi dedikodular yayarak ekonomiyi daha da bozup batırmak için organize şekilde çalıştılar. sosyal medyada aslı astarı olmayan binlerce haber yaydılar. yalanları ortaya çıktıkça utanıp arlanacakları yerde daha da kudurdular, daha da büyük yalanlar söylediler...

    bunlar ekşi sözlük ve sosyal medyada kendilerini eleştiren herkesi "aktrol" diye fişlemeye kalktı. bunlar kendilerini eleştirenleri "seçimden sonra yargılanacaklar listesi." adı altında fişleyip listeledi. böylece milleti sindirip susturarak gerçek yüzlerini saklamaya çalıştılar. faşistliğin daniskasını yaptılar. hâlâ da demokrasi falan diyorlar.

    bunlar kendi yandaş tv ve yayın organlarında her gün terör örgütü propagandası yapıyor, demirtaş'ın reklamını yapıyor, terörist başına "sayın öcalan" diyor, bir grup cahil türk evladı da solculukuk molculuk ayağına bunları mal gibi izleyip destekliyor. bunlar solcu falan değil. bunlar terör seviciliğini, bölücülüğü millete solculuk olarak yutturmaya çalışıyor. bunlar özellikle son 60 yıldır ne idiği belirsiz sözde gazeteci ve sözde sanatçı tayfasıyla milletin bir bölümünün beynini yıkamışlar, bölücülüğü solculuk diye yutturmuşlar, memlekette bölücülüğün adı solculuk olmuş. kahpeliğe bak arkadaş!

    bunlar mansur yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı gündeme gelince "türk aday istemezüüüüük, sünni aday istemezüüüüük. mansur aday olursa oy vermezüüüüük!" diyerek ayaklandılar ve dedelerini zorla milletin önüne koydular, kk'nın adaylığını millete dayattılar. böylece, azınlık olarak iktidarı ele geçirme hırsları yüzünden delirip, şizofrenleşerek akp ve rte'ye seçimi yine ve yeniden hediye ettiler.

    bunlar daha neler neler yaptılar...
    bunlar faşistin önde gideni. bunlar faşistin bayrak taşıyanı...

    türkiye tarihinde bunlar kadar faşist bir güruh görülmemiştir. bu atanamamış faşist güruh iktidara gelseydi neler olurdu acaba? suriye gibi olurduk muhtemelen. tanrı türk'ü ve türkiye'yi bunların iktidarından korusun.

    ey türk milleti, uyanık ol. bunlar yeni değil, asırlardır aynı dolaplar, aynı numaralar. bıkmıyorlar, usanmıyorlar, kılık değiştirip tekrar tekrar geliyorlar. her geldiklerinde milletten tokat yiyorlar ama vazgeçmiyorlar, yine geliyorlar, yine yeniliyorlar, her defasında daha kötü yeniliyorlar, yenildikçe daha da kuduruyorlar, daha da beter insanlıktan çıkıyorlar..

    (bkz: y-chp)
    (bkz: dersim çetesi)
    (bkz: siyasal alevilik)
    (bkz: dersimli kemal)
  • helal olsun sana aşırı demokrat dedem. işte senden beklediğimiz de buydu. yalnız anketi belediye başkanları arasında yaptır ki, çankaya, maltepe, ataşehir belediye başkanları gibi hizmetten helak olmuş sayın belediye başkanları adaylık şanslarını yitirmesinler. ankara için ise doğrudan murat karayalçın'ı, istanbul'a da canan kaftancıoğlu'nu aday göster. canan siyasi yasaklı falan diyen olursa, siyasi yasaklı olsa yerine istanbul il başkanı atardık, halbuki kendisi halen istanbul il başkanlığı görevini yürütüyor. fiili olarak yapıyorsa sorun yok falan de.

    izmir için sayın binali yıldırım bey teklifimi iyice düşün. daha iyisini bulamazsın.
hesabın var mı? giriş yap