• 17 yaşında vuruş kalitesi iyi fakat mentali biraz zayıf tenisçi. cesur oynuyor oynamasına da kariyerinde yapacağı en ufak bir hata tenis geleceğini etkiler, çok kırılgın bir yaşta. örneğin lucie safarova da vuruş kalitesi olarak sharapova'yı ağlatır ama kadın üst üste yediği 2 drop shot'tan sonra küçük emrah v2'ye evriliyor. o yüzden yıllardır aynı yerde. bu açıdan belinda bencic yeni martina hingis değil olsa olsa yeni lucie safarova'dır.
  • (bkz: pure talent)
  • gayet istikrarlı bir yetenek. grand slam için çok beklemeyecek gibi duruyor.
  • şu anda wta ilk 100 içerisindeki en genç tenisçi. (10 mart 1997 doğumlu). kendisini dikkatle takibimi sürdürüyorum. roma'da geçen hafta iyi işler çıkardı. anastasia pvlyuchenkova'yı yenerek bu seneki 4. top 30 galibiyetini aldı ve pennetta'ya da 3 setlik bir maç sonrası elendi. dünya sıralamasında hızla yükseliyor ve bu hafta 15 sıra yükselerek 81. sıraya geldi. ancak bu sene içinde alınan puanlara (road to singapore sıralamasına) bakıldığında çok çok daha iyi bir yerlerde, 38. sırada. eğer roland garros 2014'te birkaç tur ilerlemeyi başarabilirse, bu sene ilk 30u zorlayacak gibi duruyor.

    bu arada martina hingis'in annesi melanie molitor'un da part-time antrenörlüğünü yaptığını ekleyeyim. bu sebeple yeni bir hingis olma beklentisi de artıyor.
  • ee bu kız, 17 yaşında wimbledon 2014'te çiftler oynuyormuş, partneri de kaia kanepi'ymiş. nası iş la bu?!
    şaşılacak durum şu ki, genelde genç oyuncular pek çiftler oynamaz. ya partner bulamazlar, ya da uğraşmazlar işte. bu kızın vizyonu geniş demek ki.
  • bu akşam jankovic'i yenerek ilk us open 4. turuna çıkmıştır. hakkında bu kadar az entry olması ilginç. kız 17 yaşında kupayı kaldırırsa belki biraz ilgi artar.
  • lolitta bebetto!

    us open 2014'te önce kerber'i yıktı. sonra da jelena jankovic 'i.
    şimdi karşısında safarova'yı yıkmış çinli shuai peng var.

    henüz 17 yaşındaki bu hanım kızımızın en az bir yarı final oynaması artık çok kolay görünüyor. yarı finalde ise iki savunmacı wozniacki ile errani galibiyle karşılaşması olası.

    bakalım rüya ne kadar devam edecek!
  • bir maçla adam asan sığırlara, pardon melislere dert olmuş genç yetenek.

    bu sığırlar dünya bir numaralarının bile -günlerinde değillerse- başka oyuncuya karşı skor olarak ezildiklerini, winner yapamadıklarını, tembel oynayabileceklerini, bazı kötü günlerinde bir future oyuncusu gibi güdük oynayabildiklerini bilmezler.

    lan kız 17 yaşında bir grandslam' de çeyrek final oynuyor, kerber ve jankoviç gibi iki markayı yıkıyor, federer gibi bir isim bile çıkıp bu isimden övgüyle bahsediyor ama beyimiz (melisimiz) çıkmış çemkire çemkire "bi sik olmaz bundan" diyebiliyor.

    tabi federer anlamıyor değil mi bu işten, tenisin duayenleri anlamıyor, sen anlıyorsun iyi oyuncudan?

    lan muhtemelen kendin 17 yaşındayken çişini bile tutamıyordun, şimdi kalkmış 17 yaşında kariyer basamaklarını tırmanan genç bir yeteneği hayasızca bu yüzden eleştiriyorsun zaar!

    ha eleştir. tabii ki eleştir. eleştirilecek muhakkak çok tarafı vardır ama kızın diğer maçlarını izle, adam gibi değerlendirme ve tespitler yap, eleştir.

    ama böyle mandanın göle sıçtığı gibi gelip buraya entry sıçma.
  • kariyerinin üçüncü tekler finaline çıkan '97li tenisçi, önceki iki finali kaybetti, üçüncüyü de kaybedilir ama çok da sıkıntı değil, kendisinden dört-beş yaş büyük olanlar, sürekli olarak istikrarsızlıkla boğuşurken, kendisi çok etkileyici...
hesabın var mı? giriş yap