• ne kadar edebi bir yanı olduğunu yıllar sonra fark ettiğim japon çizgi filmi.
    kai ve max arasındaki mücadelede max üstünlüğün kendisinde olduğunu düşünür ama kai'nin bir planı vardır ve onu izleyiciye şöyle aktarır:
    "şanssızlık nedir bilir misin max?"
    hasssss.....

    link: (8:41) https://www.youtube.com/watch?v=qz5ccelbbdm&t=541s
  • bu çizgi filmi tüm çocukların uyuduğu saate koyarlardı, yanlış hatırlamıyorum.
  • gece gece birden özlediğimi farkettiğim. en işe yaramaz olmasına rağmen takımın tutkalı olduğu için sevdiğimiz takao, bilgiç, max, karizmanın kazanına düşmüş kai ve ulu insan yüce şahsiyet rey çok özledim lan sizi.

    bu arada olur da izlemek isteyen olur bir tavsiye, sadece ilk iki sezonu izleyin.
  • (bkz: ümmet)
  • basit bi topaç oyunu gibi görünsede gerçek hayatın ta kendisi olan über anime. family guy, south park gibi boş beleş işlerin prim yaptığı piyasada kaliteli olduğu için tutunamamıştır.
  • koleysiyona baslamış bulunmaktayım...eğer hala ilk seriden elinde olan ve vermek isteyen olursa yeşillendirsin lütfen..
  • yapılmış en iyi çizgi film. anime. artık neyse.

    tam böyle çocukluk ile ergenliğe geçiş dönemlerime denk geliyor beyblade'in ülkede yayınlandığı zamanlar. ben sanırım hiçbir şeyi bu kadar heyecanla beklemedim. açılışından tut müziklerine, karakterlerinden tut felsefesine kadar şahanedir. mesela dünyanın en derin gölünün baykal gölü olduğunu ve sibiryada yer aldığını bu diziden öğrenmişimdir. çünkü baykal gölünde geçen bölüm bu dizinin nirvanaya çıktığı bir bölümdü. o dönem beni ve arkadaşlarımı çok derinden etkilemişti. asla da unutmam.

    takım ruhu, arkadaşlık, iyi olma, mücadele etmek gibi kavramları da öğrenmemi sağlamıştır. takım olmak kavramını her maçta birbirlerini destekleyerek, içlerinden birileri yenilse bile asla desteği bırakmayarak gösteriyorlardı zaten. birbirleri için mücadele etmeleri, süper iyi arkadaş olmasalar bile takım olunabileceğini öğreten bir çizgi filmdi beyblade.
  • https://www.beybladetr.com/ linkinde hayranlar tarafından yapılmış güzel bir siteye sahip olan animedir. site üzerinden türkiye'de yayınlanmış tüm bölümleri türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz. forumu da var ve turnuvalar da düzenleniyor.
hesabın var mı? giriş yap