• kamu yararına olması önemli.
    villanın kamuya nasıl yararı olabilir.
  • burada satılık boş bir arazi bulursanız hemen alın 50 yıl sonra torunlar küfür etmesin
  • karşı çıkanlar doların artmasına sevinen vatan hayinleridir.yapılmasına sevindim. kesin gitsin.ne yapacağız o kadar ağacı hava mıdır su mudur nedir yani. odun sonuçta.
  • diğer 549 villa sahibiyle tanışmak için can atiyorum.
  • şüphesiz cehape (zihniyyeti de olabilir) ve kılışdar’dır sorumlusu!

    darbe bahanesiyle boşaltılan kışlalar, kapatılan fabrika/tesisler, depremde toplanma bölgesi olarak ilan edilip sonra imara açılan yerler gibi, düşünen insanların canını sıkacaktır.

    düşün(e)meyen insanlar ise, her söyleneni alkışlayarak mutlu mesut yaşayıp gidecektir.
  • adam ne zaman birşeyi eleştirse bilin ki orda bir hinlik yapıyor ya da yapacak.
    “van minut“ olayından sonra israil ile tohum anlaşması yapmak gibi.
  • beykozun ormanlarını talan eden acarlar (bkz: acarkent) familyasından birileri işin içinde mi acaba diye merak ettiren haber. kaç villa şimdiden işe okey verenlere komisyon olarak verildi araştırmak lazım.
  • bunları hep yazdık biz: (#85320733)

    şüphesiz ki fava atıp bekleyenler için pek çok delil vardır.

    ayrıca buraya yapılacak proje aylardır jünyör erdoğan'ın masasında. belirtmeden geçemeyeceğim, şu an çinli bir firma bu işi finanse etmek için hazır ve 2 milyar dolar küsür* parayı gözden çıkarmış durumdalar. takdir edersiniz ki en çok ihtiyaç olunan zamanda öyle bir parayı kaçırmayacaklardır.

    reis iktidarında oranın yok edilmesi kaçınılmazdı zaten, bence gökdelen değil de villa yapıldığına şükredin. zaten ne bu böyle, ortadoğunun göbeğinde kocaman orman mı olurmuş?

    tezkipeditus: bu proje başkaymış lan. benim de haberim yok bundan.*
    benim dediğim projede binlerce villadan bahsediliyor.
  • boş bir emek ve romantik bir heves artık isyan etmek, hangi mevkide olursan ol.

    bahsedilen bölgedeki tapulu/tapusuz araziler çoktan orman vasfını yitirmiş arazi kapsamına alındı. bu arazilerin sahipleri konumundaki insanlar, arazilerini çoktan inşaat firmalarına sattı. bu inşaat firmaları planlarını, projelerini, gerekli mecralara ödemelerini çoktan yaptı.

    yani iş bitti, atı alan üsküdar'lıya uğradı, geçti, gitti. basit bir belediye meclisi kararı ancak pastanın üzerindeki dandik şekerleme parçası olur.
hesabın var mı? giriş yap