• bilgiyi ticarileştirme merkezi, kısaca btm, istanbul ticaret odası’nın kurmuş olduğu sosyal bir yapıya sahip girişimcilik merkezidir. eminönü’nde süper deniz manzarasına sahip bir binada yer almaktadır. yenilikçi bir iş fikrine sahip olan girişimcilere ihtiyaçları olan her türlü desteği kar amacı gütmeden sağlamaktadır. bu destekler 7/24 açık ofis imkanı, eğitim, seminer, yatırımcı buluşmaları, yatırımcı eşleştirmeleri, bire bir danışmanlıklar, mentörlükler gibi hizmetleri içermektedir. ito ile olan bağlantıları sebebiyle de önemli bir network ağına sahiptirler.

    detaylı bilgilere web sitesi üzerinden de ulaşılabilir
    btm.istanbul
  • elemeleri geçen girişimcilere türlü imkanlar tanıyan oluşum. salgın sebebiyle bazı imkanlar online gerçekleştiriliyor. mekan kullanımı hala aktif, network konusunda da iddialılar. projelere destek olma hevesinde oldukları aşikar. sizi belirli bir süre eğitime tabi tutuyorlar, tabi bu da şu an online. sonrasında gelişmenize ve projeninizin gidişatına göre konu ilerliyor.

    projesi olanın başvurmasını tavsiye ederim.

    (bkz: btm)
  • direktörü ibrahim elbaşı’dır. yatırım turlarına çıkar ve yatırım alabilmek için silikon vadisi’nde büyük çaba sarf eder. o kadar yetkin ve donanımlıdır ki yatırım ve girişim dediğimiz zaman türkiye’de insanların aklına gelen ilk isimdir. silikon vadisi yatırımcıları, türkiye’de bir girişime yatırım yapmak istediği zaman ilk önce kendisiyle irtibat kurar. dilek dayınlarlı, baybars altuntaş vb. yatırımcılar bile kendisinin yanında stajyer olarak yetişebilir. yakında ito başkanı olacağından şüphem yok. sonra da sanayi ve teknoloji bakanı olmaması için hiçbir neden yok.
  • ülkemizin gelişimine destek vermek için and içmiş bir grup insanın kurduğu ya da katkı sağladığı süper mekan, kurum, kuruluş.
    inovasyon, teknoloji, eğitim ve daha birçok alanda faaliyet göstererek ülkemizin potansiyelini tam olarak ortaya çıkaracak projelere destek sağlıyor.
    --- spoiler ---
    eğer siz de benzer bir fikre sahipseniz ve bu alanda bir girişim başlatmak istiyorsanız, mucit girişimci programına başvurabilirsiniz. bu program, yeni girişimlere destek vererek inovasyon ve girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasına yardımcı oluyor.

    program kapsamında, alanında uzman insanlar tarafından verilen çeşitli dersler ve teknik eğitimler ile projenizi hayata geçirme sürecinde size yol gösterilecek. ayrıca, projenizin finansmanı ve pazarlama stratejileri konusunda da destek sağlanacak.

    bu inanılmaz girişim, ülkemizin geleceği için umut verici bir adım olacak ve ülkemizin kalkınması için önemli bir kaynak sağlayacak. siz de bu sürece dahil olabilir ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.
    --- spoiler ---
  • bu kurum bünyesinde olan arkadaşlarla network kurmak üzere tanışmak isterim. co-founder arayan veya benim fikrime co-founder olmak isteyenleri beklerim :))
hesabın var mı? giriş yap