• bim market stanley termos vereceğini duyunca sevindim. dedim yahu ne güzel gidelim sabah erkenden alalım. dedim ki önceden gidip sorayım 1-2 tane veriyorlarsa hiç uğraşmayayım. bu sebeple ben de dün (perşembe) yakınımda bulunan izmir bornova özkanlar’da yer alan 5264 kodlu bim mağazasına gidip kaç adet termos geleceğini sordum. görevli arkadaşımız 4-5 adet termos bulunduğunu cuma sabahı 09:00 itibaren ürünün satılacağını belirtti. cuma sabahı 08:20 de markete gidip açılış saatini beklemeye başladım. önümde sadece 2 kişi var. dedim oh mis kesin alıyoruz. sonra içeri girdim sadece 1 adet termos var. mağaza müdürü özay bey'e sorduğumda ise sadece 1 adet termos bulunduğunu söyledi. mazağa müdürü özay bey’e dün geldiğimi görevli arkadaşın 4-5 adetin yarın satılacağını söylediğini ilettim. ancak sadece bir adet termos olduğunu söyledi. keşke 1 adet olduğunu önceden söyleseler ben de işimden izin alıp sırada bekleyip boş yere zamanımdan olmasaydım. ya da bilen arkadaşlar var mı dır çalışanlar kendine falan mı arıyor neden dün 4-5 tane varken sabah neden bir tane satıldı.

    edit1: bu konuyu dert diye görmeyenler olmuş. kardeşim merak etmeyin biz de ülkenin diğer dertleriyle ilgiliyiz. istanbul seçimi ne olacak, dolar artacak mı? s -400 alınırsa ülkemize abd tarafından ciddi bir ambargo oluşur mu? italyan hükümetinin "sözde ermeni soykırımını resmi olarak tanıması ve bunu uluslararası alanda savunmasını" isteyen önergenin kabul edilmesi gibi bir çok ülkemizi ilgilendiren konunun yakından takipçisiyim. bim'e gerekli şikayeti yaptım konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır diye buraya da yazmak istedim.

    edit2: stanley termos hakkında bilgisi olmayan arkadaşlara ithafen, 1913 yılından bu yana, ömür boyu dayanacak şekilde inşa edilmiş olan termos vakum insulasyon ve çift duvar konstrüksiyon sayesinde ısı kaybetmez. 32 saat kadar içeceklerinizi sıcak tutar. vakum insulasyon ve çift duvar konstrüksiyon sayesinde içeceklerinizi 32 saate kadar soğuk tutar. adamlar diyor ki ömür boyu garantili.

    edit3: eksisozluk imha timini takma diye mesaj kutum doldu sağolun arkadaşlar takmıyorum hatta gülüyorum

    edit4: https://www.sahibinden.com/…rantili-683026497/detay
    kimseyi zan altında bırakmak istemem ama bugün 12 tane ürüne birden ilan açılması düşündürdü

    edit5: (bkz: bim yoneticisinin kampanyali termoslari satmasi)
  • “off derde bak. nasıl sikilir şimdi bu”
  • gökte uzaylı ararlar...
  • sikayetlerinizi iletisim@bim.com.tr adresine bildiriniz
  • her şubede bir tane bulunduğu gerçektir. tabi el altından ayrılmadıysa. bizim aileden iki kişi iki ayrı şubeden başarılı bir şekilde almıştır.
  • annem gibi teyzelerin evvelden gidip rezerve ettirmelerinden dolayı stok kalmamasındandır afshasfafsf

    benden ötürü ^_^
  • bundan 1 tane almak isteyen ama alamayan adamlar haklı kardeşim. uyanık 2-3 bim çalışanı, herkesten önce satın alma bahanesi ile 130 liraya 2-3 tanesini iç edip, 3 gün sonra 300 lira piyasa fiyatı olan termosu satmaya kalkacak.

    bildiğin biletix tezgahının aynısı anasını satayım.
  • (bkz: ön sövüşme) bi dert sizinki ya aq bunların diğer versiyonu da derdini anlatıyorsun "ya o değil de geçen.." diye başlayanlar aq bi siz mi yaşıyosunuz
    tanım: bazıları kendisine ya da tanıdıklarına satmak için ayırıyor ve sabahın köründe gitsen de eli boş dönüyorsun
hesabın var mı? giriş yap