• berkay'ın 1000 tl konusu üzerine yaptığı açıklama... neymiş aşikar olan, 1000 tl dedim çünkü vergi kaçırıyorum. bunu da bu kadar rahat yapıyorum hiç kimse bir şey yapamaz.. bu mu aşikar olan? bu kadar aleni itiraf da görmemiştim... bir de kafaya almış bizi. yardım kampanyası falan diyerek. nasıl bir kafa yediyse kafayı da yemiş... buradan sağlam linç çıkar.
    --- spoiler ---

    arkadaşlar bin tl gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim aşikâr. bin tl kazanmadığımın herkes farkındadır. öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin! 1000 tl kazanmadığımı beyninin % 1 kısmını kullanan biri anlar… asıl beni korkutan 1000 tl aldığımı düşünen, inanan kısım. gençler yardım kampanyası başlatmışsınız. ‘iki çocuk 1000 tl ile geçim zor’ diyerek. bunu neden söylediğim aşikar ortada… anlaşılması gereken anlaşılıyor zaten. siz de takılmayın ne kazandığımı… yaşadığım hayat ve sahip olduklarım azıcık da olsa belli eder."
    --- spoiler ---

    http://www.hurriyet.com.tr/…-tl-aciklamasi-41099533
  • yardım kampanyasını ciddiye alacak saflıkta birinin insanların beyniyle ilgili endişelendiğini de öğrendiğimiz beyan. vergi kaçakçılığının da es geçilmesi için laf salatası yapılmış. arsızlık ve aptallık örneği bir açıklama.
  • yardım kampanyası için söylediklerine bakılırsa; (bkz: ironiyi anlamayan nesle aşina değilim) denilebilir.
  • yaşadığın hayata sokayım dedirten açıklama. ne dediği hala anlaşılmıyor.
  • açıkça hırsızlık yapıyorum, vergi kaçırıyorum demiş olsa gerek yoksa aşikar olan bir durum yok. bir de hemen ardından 1000 tl kazandığına inananlara geçerek olayın gidişatını değiştirmeye çalışmış. aşikar olan her neyse bir an önce açıklanmalı.
  • (bkz: orospu çocuğu)

    neden söylediğim aşikar, kimse üstüne alınmasın.
  • (bkz: kaçakçı)
    (bkz: vergi kaçakçısı)

    buradan sikindirik ufacık yazılım işi yapan firmalardan aşırı vergi alan kurumlardaki güç ve makam sahibi kişilik(siz)lere sesleniyorum. elleri yakanızda olacaktır. bu orospu çocuğundan(nedeni aşikar) gerekeni alın lütfen.

    edit: imla
  • arda da 300000 demiş. ikisinin de vergi kaçırdığını düşürsek berkayın kazandığı para eline de yüzüne de fazla amk.
  • --- spoiler ---

    1000 tl kazanmadığımı beyninin % 1 kısmını kullanan biri anlar

    --- spoiler ---

    adam çok haklı. maliye olsam evinin önüne pusu kurar 1000 tl'nin hesabını sorarım. adamda biliyor ülkece beyinsiz olduğumuzu.
  • ulan bu düpedüz resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyanda bulunma suçu (tck 206) bi de videoyla itiraf etmiş ...
hesabın var mı? giriş yap