• insanları oldukça mutlu edecek bir olay.

    "evet kağıt kalemi elinize alın anlatıyorum. sürekli fan token takip eden, alıp satan biri olarak, tecrübelerime binaen söylüyorum. son iki haftadadır parasını ikiye katlayarak gelen biri olarak yatırım tavsiyesi olmayan bir kaç şey yazacağım.

    an itibariyle 44 dolar olan atm fan token alıyorsunuz. cumartesi günü atletico madrid şampiyon olduktan sonra 75 dolardan satıyorsunuz. ha "ben risk almam o kadar kar istemiyorum" derseniz maçtan önce 60-65 dolara kadar bozdurabilirsiniz. dün 35 dolardan alırken haber vermek isterdim ama yoğundum. kusura bakmayın.

    bu arada ikiye katlama kendim için geçerliydi. şimdi alırsanız %50'nin üzerinde kazanabilirsiniz. btcnin can çekiştiği bu dönemde size ilaç gibi gelecektir. ha bu entry tutar da bu yükselişi gören 100.000 kişi daha atm alırsa 90 doları da görebilir. ben size alt sınırı söyledim. büyük küçük demeden alanlar da aşağıya yazabilir.

    bu yazdıklarıma inanmayan, şimdiye kadar hiç fan token almamış arkadaşlar galatasaray, ac milan, barcelona, psg, atletico madrid gibi tokenlerin önemli maç günlerini ve o dönemlerdeki artış grafiklerini incelesin. futboldan hiç anlamayanlar bile 5 dklık google aramasıyla bu bilgilere ulaşabilir. btc isterse 40k nın altını görsün, fan tokenlerin btcden bağımsız olduğunu, diğer shitcoinler gibi size bu dönemde kaybettirmeyeceğini maç günü-grafik incelemesine bakarak rahatlıkla görebilirsiniz.

    ayrıca geçen hafta galatasarayın şampiyonluk şansının (atletico madridden) düşük olmasına rağmen 65 liradan aldığım gal tokenin 250 liraya çıktığını gördükten sonra yukarıda oldukça temkinli tahminlerde bulunduğumu belirtmek isterim."

    yukarıda yazılanlar tamamen tahmin olup yatırım tavsiyesi değildir. böbreklerinizi evinizi arabanızı birikimlerinizi olduğu gibi gömmeyin.

    not: bu entry editlenmeyecektir.
    not 2: ytd
  • kağıt paraysa olanaklıdır. demir bozukluk biraz zorlar.
  • neden açıldığını bilmediğim ancak bana iş adamlarını hatırlatan başlıktır.

    pandemi sürecinde tüm önde gelen kurumsal firmalar servetini ikiye katladı en az. fakirin cebinden eksilen paralar sabancı koç ailelerinin bodrum'daki tekne keyiflerini süslüyor. alın size burjuvazi, alın size ezilen halklar...

    (bkz: nasıl geldik lan buraya)
  • bir haftaya falan gerek olmayan çok basit bir işlemdir.. ben şahsen bir saniyede ikiye katlıyorum.. hoop katladım, şimdi açtım.... hoop bir daha katladım... bu kadar kolay... : ))
    (bkz: en kolay isler)
  • arkadaşlar bu entry editlenmeyecek dediğim için yukarıya edit yapamıyorum. hala durumu anlamayanlar için açıklama gereği hissettim.

    yukarıdaki entrylerde biri iddaaya benzetmiş. iddaada tüm paranı kaybetme riski var. bunda alım yapılan seviyeden aşağıya düşme durumuna henüz rastlamadım. anaparan her türlü kalıyor hatta inanmıyorsunuz ama katlanıyor.

    ikincisi bi arkadaşımız kendince hesaplar yaparak telafuzu zor rakamlar kazanılabilir demiş ama yazdıklarıma bakarsanız her maçta böyle oluyor demedim. önemli maçlarda dedim. mesela psg nin şampiyonlar ligi çeyrek final maçı, gsnin son iki haftası vs. gibi. yani bu tür maçlar, özellikle şampiyonluk maçları senede bir defa geliyor. yazdıklarıma dikkat edin lütfen.

    grafik incelemeye üşenenler için zamanım olursa kanıtlarıyla geleceğim. an itibariyle atm 51 leri gördü ama düzeltmeye gitti. 48 dolar seviyesinde. anlık çıkışları görüp, treni kaçırıyorum korkusuyla yüksekten alım yapmayın. düzeltmelerde alabilirsiniz.

    bol kazançlar dilerim.
  • 7ye kadar yapabildiğim ama 7ye katlama konusunda zorluk çektiğim durum. katlanmıyor diyorlar.
  • hala komiklik yapan arkadaşlarımız var ama mesela 2 gün önce 30.5 dolardan aldığım psg'nin şu an 40 dolar seviyelerinde olmasının (ve çok daha üstlerini göreceğiz) acaba yarın oynayacağı fransa kupa finaliyle ilişkisi olabilir mi?

    yarın geceden sonra psg'den kazananların da katılımıyla atm'nin bir miktar daha yükseleceğini düşünüyorum.

    not: ytd
  • nedense kimsenin umursamadığı ama çok kişiye kazandıracak başlık.

    son olarak dünden beri yüzde 30 yükselen juventusun bir sonraki maçını araştırın.

    hem psg hem juve final oynadığı için bugün bu durumdaysa cumartesi şampiyonluk maçına çıkacak olan atmyi düşünemiyorum. umarım herkes kazanır.
  • komiklik yapmaya geldim;

    ben hep yapıyorum bunu, bazen ikiye değil dörde bile katlıyorum öyle koyuyorum cebime.

    ha, bazende parayı şöyle dürüp cebime atıyorum. evet, cüzdan değil de cebime koyuyorsam parayı hep öyle yaparım.

    bir başka komiklikte görüşmek üzere.
  • bu kafayla ona buna elinizdeki avucunuzdaki her şeyi kaptırdığınız durum.
hesabın var mı? giriş yap