• bıyıktan karakter tahlili ,özellikle politik eğilimin karakter ile bağlantılı olması ile mümkün olabilir.
    ilk defa psikologa gitmemle bunun mümkün olduğunu öğrendim.
    babam benimle birlikte bekleme odasında otururken ,doktor kapıyı açıp beni çağırdığında babamı farketmiş. görüşmenin ileri dakikalarında ailemden konu açıldığında baban eski koministlerden değil mi? diye sordu. ben de yanlış bir şey yapacağım korkusuyla kendisine sormasını istedim. ve çıktığımızda gayet sıcak kanlı bir şekilde babama o soruyu sordu. gençken öyleydik dedi babam.epey güldü. nerden anladınız dedim. bıyıklardan dedi. o gün bugündür insanların politik görüşlerini de ifade eden bıyıklarına çok dikkat eder oldum. hoş bunu farklı görüşte tanıdıkları olan herkes tespit etmiştir sanırım.

    -eğer bıyıklar kabarık kahkül gibi iniyorsa ve üst dudağa değiyorsa bilin ki bu şahsın sol görüşlü ya da eski koministlerden olması yüksek olasılıktır.

    -eğer bıyıklar üstten alta doğru kat kat kesilmişse; ve üst dudağın da üstünde kalıyorsa; hele bi de dudak kenarlarından daha kısa bir alanı kaplıyorsa bu şahıs muhafazakardır. hatta bıyık altından ten rengi belli olur.

    -eğer bıyıklar ten rengini belli etmeyecek şekilde kat kat kesilmişse ve bıyık uçları dudak kenarlarından aşağı sarkıyorsa bu kişi milliyetçidir.

    -bir de saçı sakalına bıyığına karışmış amcalar dedeler vardır ki bunları ayırabilmek için giyim tarzlarına bakmak gerekir. eğer altında şalvar ya da islami tarzda kıyafet varsa amcam şeriatçidir. yok eğer modern giyimli ise rahmetli cem karaca akla getirilmeli ruhuna fatiha gönderilmelidir.
  • bu tahlil şayet kızlar için yapılmaktaysa, fena halde kesin yargılar içerir.
hesabın var mı? giriş yap