• ürün tedarikçileri ve online satış platformları tarafından pompalanan çılgınlık. hayır bu bluetooth kulaklıklar hem kabloluyla aynı performansı aynı fiyat bandında veremiyor hem de sürekli şarj edeceksin her kullanımda cihazla bağlantısını yapacaksın vs. gibi oldukça büyük handikapları var.

    bugün ebediyete intikal eden emektar kulaklığımın yerine yeni bir kulaklık almak üzere araştırmaya başladım. tek istediğim kulakiçi kanal tipi olması,aktif gürültü engelleme özelliği ve güçlü basslardı. karşıma çıkan ilk 50 ürünün tamamı kablosuzdu ve 1200 lira gibi bir bütçe belirlememe rağmen isteklerimi karşılamıyordu. filtreleme yaptığımdaysa 30 40 liralık petrol kokan çin malı dandik şeyleri karşıma çıkartıyordu alışveriş siteleri.

    kullanan kullansın umrumda değil tabii ki ama herkese kablosuz dayatmasının amacı nedir nereye varmak istemektedir?

    yoğun mesaj editi: bana ürün tavsiyesinde bulunan link yollayan arkadaşlara çok teşekkür ederim bir sürü mesaj gelmiş hepsine yanıt veremedim. en çok tavsiye edilen ürün sennheiser cx300s merak edenler de bakabilir. 1200tl para mı amk diyenlere de teşekkürler fakat 10bin tl verebilecek gücüm olsa da bir kulaklık için vermek istemiyorum bana ters bir durum en azından. kablosuz kulaklık kullananları anlıyorum dediğim gibi isteyen kullansın fakat ben mid-entry sınıfı diyebileceğimiz bir bt kulaklık olan jabra elite active 65t kullanmış birisi olarak kullanımını ve verdiği performansı külfet olarak görüyorum ve benim sitemim bu kablosuz kulaklık dalgasının online satış sitelerinin ittirmesi yüzünden alternatif değil neredeyse tek seçenek olmasıdır.
  • bir türlü kullanamadığım kulaklık türü. bluetooth kulaklık bende baş ağrısına sebep oluyor. bir çok marka kullandım bir süre sonra ağzım kuruyor, başım sızlıyor. en son xiaomi marka aldım 2 gün sonra kardeşime hediye ettim. tabi bir bose kullanmadım aynısı olur mu ama ortalama markalar da aynı. sanırım yaydığı frekans bana yaramıyor.
  • son yılların en güzel icadı olan çılgınlık.

    eğer bilgisayar ile içli dışlı çalışıyorsanız değerini anlarsınız.
  • hala tam olarak ne tam sevebildim ne tam nefret ettim. sesi kalitesi, daha yüksek gelişi nedeniyle kablolu kulaklık her zaman daha öncelikli gelmiştir bana.

    ancak spor yapan biriyseniz, bluetooth kulaklığın değerini çok iyi anlıyorsunuz, oraya buraya takılan bir kablo yok. telefonu koy bi yere salon içinde takıl.

    bir süre sonra şarjı çok çabuk bitiyor, ses kalitesi çoğunda leş gibi, çoğu modelin dışardan gelen sesi tamamen kesmemesi de sıkıntılı.

    artı - eksi listesi yapsan başabaş çıkar sonuç, o derece ortada bir durum.
  • ses gecikmesi, ses kalitesinin en iyi bluetooth kulaklığında bile düşük olması ve asla fiyat performans ürünü olmaması fakat kablosu olmadığından dolayı tercih edildiğinden bu çılgınlık var sanırsam
  • hayat kolaylığı sağlayan çılgınlık.

    eğer benim gibi işinizin yoğun dönemlerinde günle 50 civarı telefon görüşmesi yapıyorsanız ve bir yandan da bilgisayarda işlerinizi hallediyorsanız çok büyük bir rahatlık sağlıyor.

    hem telefonu elinizde tutma yada boynunuzu yana yatırma zahmetinden kurtuluyorsunuz, hem de telefon arkanızdaki prizde şarj olurken siz masanızda telefonla konuşabiliyorsunuz.

    üstelik karman çorman düğüm düğüm olan, kırılan bir kabloyla başa çıkmak zorunda da değilsiniz.
    kişiyi özgürleştiriyor ve hayat kolaylığı sağlıyor.
  • noise cancellation özelliği isteyen birinin kablo garabetiyle uğraşmak istemeyeceğinden ötürü ortaya çıkan durum. artık üreticilerin büyük kısmı kablolu kulaklık ya üretmiyorlar ya da mobil cihaz için üretmiyorlar. bilgisayar başında dac amfi ile dinleyecek olanlar için high end kulaklıklar var evet ama telefona artık kimse kulaklık bağlayıp dışarı çıkmıyor kabloyla. düşününce bile tiksiniyorum kablodan.
  • oyun oynarken keyiflidir, araç kullanırken, telefonun şarjdayken… teknolojinin gözünü seveyim
  • iğrenç kablolara veda kabullen artık..
  • oyun oynamıyorsanız kablosuz yaşam candır.

    ek olarak güçlü bass hadi neyse de, aktif gürültü engelleme dediğiniz şey bir kulaklıktan beklenebilecek en üst özellik.

    85 dolarlık bütçe de öyle atla deve değil, kötü bir bütçe de değil ama 1200tl dediğinizde çok gibi geliyor sadece.

    800-900 dolarese aldığınız telefona da tutup 20 dolarlık kulaklık almak da ne bileyim. sığ geliyor.

    müzik için önerim hiç bir zaman kulak içi kullanmamak. ne kadar ergonomik ne kadar pahalı olursa olsun bir süre sonra kulağınızın ırzına geçiyor. büyük kulağı tam kapayan kulaküstü kulaklıklar fevkalade doyurucu bir müzik dinleme deneyimi sunarken kafatasının içinden değil de dışarıdan gelen seslerle daha uzun süre müzik dinleme imkanı sunuyorlar.

    özetle, kaliteli müzik dinleyebilmek için fakiriz.
hesabın var mı? giriş yap