• bir bmw almanın en ucuz yolu.

    1.6litre 115hp, 150nm tork lu aracın standart donanım ile satış fiyatı 28k€.

    0-100km hızlanma : 10.8sn

    (bkz: bmw 1 serisi)
  • yakında sunulacak olan otomatik şanzıman seçeneği ile ülkemizdeki satışlarını epeyce arttıracağını düşündüğüm halihazırdaki bmw giriş modeli.
  • otomatik şanzımanlı modelleri ekim sonu satışa sunulacak araç. bu seçenek şu anda pazar payı bmw 1 serisinden yüksek olan audi a3 ü de hayli zorlayacaktır.
  • 2008 modellerde, 1.16 i modelinin viteslileri ülkemize getirilmemektedir. bütün bmw 1.16i modelleri otomatik şansımanlı olmuştur. ama vitesli de ısrar eden bir bmw 1.16i müşterisi otomatik şanzıman farkını ödeyip, özel siparişle viteslisine sahip olabilir. bu da arabanın normal satış fiyatına göre 3 milyar civarında daha fazla ödemek zorunda kalması demektir.

    bu uygulama türkiye'deki satışlarda artış mı sağlayacak yoksa azalışa mı sebep olcak onu ben de çok merak ediyorum. geçen senelerde türkiye'deki bmw bayileri bmw 1.16i modelinin otomatik şanzıman seçeneği olmadığı için çok müşteri kaybettikleri söyleyip, yakınmışlardı. bu uygulama bayan sürücülerin(özellikle orta yaş) işine gelebilir çünkü tahminimce asıl otomatik şanzıman seçeneğini isteyen onlardır. ama bu arabayı vitesli kullanmak isteyen gençler bu uygulamaya kızıp, audi a3'ü tercih edebirler. çünkü herkes 3 milyarlık farkı ödemek istemez. bakalım, bu uygulamanın sonuçları ne olacak.
  • almanya'da 2,0 lt. hacimli 116 hp'lik motorla satılıyor olmasına rağmen ülkemizde tıpkı 316i* gibi 1,6 lt. hacme sahip 116 hp'lik motorla satılmakta olan otomobil.

    ayrıca şu anda otomatik vitesli versiyonu için 30.000-€ civarında bir fiyat talep ediliyor ki, dahil olduğu sınıfın üst çıtasını oluşturuyor şu anda.
  • (bkz: bmw 116i)
  • bir bmw almanın en kötü yolu. bunu alacağınıza gidin opel alın. ciddiyim.
  • arkadan itişli olsun da ne olursa olsun felsefesini benimseyenler ve çok da parası olmayanlar için biçilmiş kaftan.
    biraz daha fazla param olsa ve çok da parası olmayanlar kategorisine yükselebilsem ciddi olarak düşünürüm.
    hele bu 1 serisinin sedanları çok şukela.
  • türkiye sınırları içerisinde bu mezar kadar küçük, donanımsız, kağnı motorlu araba yerine, full bir golf alınabilir, mutlu mesut dünyalara yelken açılabilir.

    gene bok atılan ve fakat benzer fiyata alacağınız full bir yeni opel astra, sahip olduğu hayvani fiyata rağmen, sizi konfor ve teknoloji olarak semalarda uçurabilir.

    kullanıp süren superhero, caracas'tan bildirdi.
  • muhterem eşim hanfendi'ye mercedes b 150 almaya niyet etmişken agamemnon üstadın verdiği tavsiyeler neticesinde almış olduğumuz ve çok doğru bir seçim yaptığımızı anladığımız güzel bir otomobildir. ha kendim için almam ancak gençler ve hanımlar için ideal bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap