• tv de reklamını görünce haberdar olduğum saç bakım yağı ürünü. alışveriş sitelerinde çok olumlu yorumlar yapılmış, seboreik dermatit rahatsızlığım için aldım, bir umut işe yararsa tekrar dönüp girdimi güncelleyeceğim.

    edit: beyaz krem renginde bir ürün, parfümlü ve durulama gerektirmiyormuş. düzenli kullanmadım ama benim rahatsızlığıma pozitif bir etkisini göremedim.
  • zırt pırt çıkan reklamlarından fenalık geldi bedava verseler kullanmam götünüzde boomlasın
  • ard arda çıkan saçma reklamlar nedeniyle alanı siksinler.
  • kıtlıktan çıkmış gibi reklamı basmışlar aq utanmasalar tvde tüm reklam kuşağını satın alacaklar.
  • henüz reklamları çıkmadan, trendyolda çok satilanlarda olduğu ve iyi yorumlarından dolayı almıştım. ben bu kadar kötü bir saç ürünü kullanmadım. güya yıkama gerektirmeyen bir ürün ama sürdükten sonra saciniz yağlı bir görünüm alıyor, hele bir de üzerinde yazdığı gibi diplere de surduyseniz saçınızı yikamaniz şart. saç boylarından emilmesi bir günü buluyor. belki besliyordur bilemiyorum ama kullanımı zor, duştan önce kullanıp bekletilebilir ancak. alacaklara duyurulur.
  • ınfluencerların influence ettikleri kadar varmış bu saç bakım ürününün. fakat normal piyasa fiyatı performansa bakarak baya yüksek. indirimdeyken stoklamak lazım. ha bir de, saç diplerine bol bol yedirmeye kalkmayın, diplere az, uçlara doğru coğaltarak sürün, benim gibi saç diplerinde seboreik dermatit olan, ince telli ve kıvırcık saçlı biriyseniz ortalama bir bakım ürünü olarak sürekli kullanılabilir.
  • yeni şeyler denemeyi seven biri olarak aldım fakat bu ürün procsin'e aitmiş. ürün elime ulaşınca fark ettim. procsin ürünlerinin içeriği temiz olmuyor bilen bilir. özellikle cilt ürünlerini tavsiye etmem. gerçi boom butter yağ ağırlıklı olduğu için biraz daha kabul edilebilir diye kendimi avutuyorum. deneyip göreceğim.
  • bunun reklamını yapmayan influencerı dövüyolar sanırsam.
  • ben gidip hem cilt hem saç için olanını aldım, kendimde sedef vardı dedim nemlendirir en azından rahatlarım, daha önce kullandım hiçbişi olmadı ancak 1 hafta önce sürdüm ve bum. ensemde egzama yaptı delirmek üzereyim cidden. saç için olanını saçımı mor yaptığım dönemde acacia jeans color boyanın içine katıyordum fena değildi yani denenebilir. bundan sonra bir daha tövbe ama cilt için olanına, bırak almayı yerde poşetini görsem dokunmam
  • ürün yöneticisinin burayı okuduğunu umarak yazıyorum. saç şampuanının yeni ambalajı kelimenin tam anlamıyla rezalet. üstten spreyli ambalajdan duş sırasında şampuanı çıkartmaya çalışmak gerçekten eziyet. neyse ki elimde eski ambalaj var ve bu rezil ambalajın içindeki ürünü eski ambalaja aktararak kullanıyorum. umarım bu hatadan dönerler ve beni bu ürün transferi eziyetinden kurtarırlar.
hesabın var mı? giriş yap