• okumamış ve hayatında çalışmamış cahil türk kadını beyanatı.şartlara bak.
  • erkeğin çükünü kestirip kavanozda istememiş. boşandıktan sonra o çükü kullanmaması gerek.
  • yeni bir yatırım aracı söğüşçülük
  • hitlerin devamlı lanet okuduğu versay antlaşmasının gizli maddeleri.
  • adamın önceden biriktirdiği parası ve ailesinden destek alarak aldığı arabasında bile hak iddaa edecek kadar alçak bir kadının yazmış olduğu yazı. altınların hepsinin de kendi hakkı olduğunu düşünüyormuş aylık 4000 tl gelirin de 2000 tl’sinin kendisine nafaka olarak bağlanmasını istiyormuş. bir de çalışmadığı için tazminat davası da açmayı planlıyormuş. yok artık daha neler diyeceğim de, türkiye’de yaşanmıştır.

    gelen mesajlar üzerine edit: aylık 2000 tl değil de aylık en az 2000 tl’lik nafakanın peşinde olan kadındır. sanırım üç binini falan almayı ümit ediyor.
  • yeni bir sektör olarak (bkz: boşanmacılık)
  • işte bu tür kadınlar yüzünden ön yargılı davranıyoruz. böyle çakallar hayatlarını kurtarmak için basit yoldan erkeği kemirme taktiğini seçiyor. umarım üçün birini alır da hayatının geriye kalanını başka bir erkeğe muhtaç kalarak geçirir. geçinemiyorsan sadece alman gerekeni alır ayrılırsın. o kadar hesap kitap yapmış ki böyle kadınları görünce tiksiniyorum. yazık be!
  • vizyonsuz bir istek olmuş. oysa maaşın hepsini kendine bağlatıp, ise gitmeye devam eden lanet olası eski kocaya günde üç kez çalış köle şeklinde sesli mesajı atmak istese;
    ailesinden de varsa kaynana emekli maaşı veya kayınbaba emekli maaşından %80 lik pay alsa üstüne birde tazminat olarak yine aynı lanet olası eski kocasına ait tüm sosyal medya hesaplarının şifreleri bir sene boyunca kendisine verilse tadından yenmezdi.

    sonuç olarak sen ki bir iki sene bandında sabah akşam “mutluluğa adım adım” konseptinde fotoğraflar paylaşmış; bunlara emek harcayip deli gibi editler yaparken, çılgın sunum tepsileri ile kociskona pazar kahvaltısını sogutarak yedirmiş ve o muhteşem dugun günü got kadar dugun mekanında havai fişek patlatıp gerdege girmiş kızsın. bir zahmet isteyeceksen hakkını al bacım.
  • 12 adayı isteyen kadini suclamak kolaya kacmak.bu memlekette kanunları kim bu hale getirdi.kanunun bir uzlaşi sonucu cikması gerekiyor fakat guzide ulkemizde gazetelerin 3 sayfa haberlerinden etkilenerek kanun çıkarilıyor. adalet toplumu bir arada tutmaya hizmet etmeli bir kesimi digerinin uzerinde tutmaya değil.
hesabın var mı? giriş yap