• gelmiş geçmiş en iyi dizi yo!
  • pazar günü 1 şişe bira eşliğinde finalini yapmış olduğum efsane dizidir.

    skyler white' ı bile özlüyorum.
  • sizleri bilemem ama bence dizinin en delikanlı karakteri gustavo fring'tir.
  • tüm zamanların en iyi dizisi mi, bilmiyorum ama en güzeli dedirten yapım.
    ayrıca bir karakterin muhteşem oyunculukla zirveye nasıl ulaştığını göstermiştir.(bkz: walter white)
  • 19 gün önce nişanlımla ilk defa birinci bölümden itibaren izlemeye başladığımız ve an itibariyle finalini yaptığımız dizi. #51257318

    ilk sezonlar biraz ağır ilerliyor gibi olsa da sonlara doğru çok heyecanlı bir hal alıyor. özellikle son sezon zaten efsaneydi bana göre. yalnız ilk entryde de bahsettiğim üzere skyler'ı bayağı bi inceleme altına alarak izledik diziyi. evet zaman zaman orospulukları olsa da skyler o kadar orospu değildi bence. böyle bir durumla karşılaşan pek çok kadının yapması gerekeni yapıyordu. asıl orospuluğu yapan bence w.w. idi. gözünü para ve güç hırsı bürümemiş olsaydı pek çok tatsızlık yaşanmazdı.

    neyse daha fazla konuşup diziyi hiç izlememiş insanların kafasını karıştırmak istemem. tavsiyem izleyin. ilk zamanlar sıkılsanız bile bırakmayın çünkü sonları bu sabretmeye değiyor.

    şimdi better call saul izlemeye başlıyoruz.
  • şu ana kadar izlediğim en iyi dizidir. net. bundan sonra gelen de prison break'dır.
    bugün itibarıyla 5 sezonu bitirmiş oldum ve bir boşluğa düştüğümü hissettim o an.
    2 aydır hep bu diziyi izliyordum boş vakitlerimde. bunun yerini alacak kalitede (tabi varsa) bir dizi bulmam gerek acilen.

    edit:yok yok, hemen yeni bir dizi izlemeye başlarsam eminim ki breaking bad tadını veremeyecektir, üzerinden uzun bir süre geçmesi lazım. şu an her şey çok taze. bu dizi beni nasıl etkilemişse artık, sabaha kadar breaking bad rüyaları gördüm durdum. mesela:

    --- spoiler içerir ---

    rüyamda, son bölümde walt ve hank ölmemişti ve bir tren istasyonuna doğru yürüyorlardı. hank telefonda konuşuyordu, walt ise bir çocukla konuşuyordu, hatırladığım kadarıyla bir dizi/film gibi bir şeyden bahsediyorlardı. trende ise ikisi de (walt-hank) yoktu.

    --- spoiler içerir ---

    özellikle bryan cranston gibi bir süper yeteneği izlemiş olduğum için hem seviniyorum, hem de bu yeteneği ve bu muhteşem diziyi biraz geç fark ettiğim için de kendime söyleniyorum.

    mutlaka bu sürükleyici diziyi izleyin, izleyin..
  • şimdiye kadar tek bir dizi izledim. o da breaking bad. bunu dizinin gerçekten güzel olduğu şeklinde yorumlayabiliriz. çünkü daha önce hangi diziye başladıysam bıraktım. amerikan dizilerini hiç bir zaman izlemedim. ama işte bu farklıymış.
  • dizinin tamamını izlemiş olmama rağmen müthiş bir repliğini kaçırdığım dizi. erkek sağlar harbiden gerçi devir değişti ama sosyal zarlar aynı hala. (bkz: karmaşık şeyleri basit anlatmak)
    --- spoiler ---

    https://www.youtube.com/watch?v=r7zhlpps5_w

    gus fring: what does a man do walter? a man provides for his family. and a man, a man provides. and he does it even when he's not appreciated, or respected, or even loved. he simply bears up and he does it. because he's a man.

    --- spoiler ---
  • tek oturuşta 1. sezonu bitirdiğim dizidir.
  • 6. sezonun çıkmayacak olması ile içime su serpen dizi. bir şeyleri tadında bırakmayı bilmek gerek. güzelim diziyi bok etmeye ne gerek var değil mi ?

    --- spoiler ---

    kavak yelleri mi bu anasını satayım. walter white aslında finalde ölmüyor. 6. sezona flashback ile başlanıyor ve hepsi bir plan. hahaha güldürmeyin adamı. çok mu özlediniz açın bir baby blue dinleyin özleminizi dindirin.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap