• bugün iltifat ettiğim bir kadının bana söylediği söz. normalde zaten çok iddialı birisi değilim ama bir insana direkt böyle denmez ki. üzüldüm ulan , gerçekten bir an çok kötü hissettim.

    edit : askıntı olmadım asla. cok kibarca çıkma teklifi ettiğim kadinin tepkisi bu oldu. senden etkileniyorum vs cinsinden şeyler demiştim sanırım. bir anda zaten cok şaşkına uğradım. ozguveni yerle bir ediyor böyle tepkiler. normalde umursamaz birisiyim ama insan tipsiz , asiri çirkin hissediyor.

    uzun zaman sonrasında gelen edit : arkadaşlar başlık arada hortluyor bi şeyler eklemek isterim. olay gerçek. troll ya da cool story diyen komplo teorisyenleri oluyor. inanmayanlar için keşke ekran görüntüsü alsaydım . bu sözler sarf edildi maalesef . daha öncesinde de degistirmemin mümkün olmadığı fiziksel bir kusurumdan dolayi bu şekilde incitici yorumlara maruz kalmıştım. profilimde biraz gezinirseniz insanlardaki sahtelikten bıkmış, biraz realist biraz da sert fikirlere sahip bir insan olduğumu göreceksiniz. ben insanlara bir günde küsmedim.

    çıkma teklifi kısmına takılanlar olmuş. olayı yaşadığım gün epey üzgündüm. kafam epey dağınıktı. bi şeyler içme teklifi demek istedim yani. yazmaz olaydım çıkma teklifi mi kaldı diyip duruyorsunuz :)
  • (bkz: dilber hala)nın, ''senin de yüreğin sıfatından güzelmiş'' sözünden bir tık kötüdür en azından dümdüz, samimiyet kokan, açık seçik sokuş buna da şükür.

    edit: katılan var katılmayan var mesajlar geliyor kısa yazdım okunmuyor diye şimdi uzun bir edit ekleyeyim de tam olsun:

    ör: ''senin yüreğin sıfatından güzelmiş'' ifadesi ne gibi anlamlara gelebilir?

    1. çok güzelsin ama huyun daha güzel. yani iki pozitif ++

    2. o kadar çirkinsin ki ruhunun güzellği onu kapatıyor bir pozitif bir negatif +- ama sonuç sıfır da değil.

    3. yani, güzel olduğun kadar bir o kadar da sinsi ve kötü karakterlisin yani bir pozitif bir negatif üstüne bir de yarım porsiyon negatif :)

    4. kendini güzel sanıyorsun ama çirkinsin yazık yavrum(acıma) olsun(haline şükretme), senin de huyun güzel bir pozitif 2 negatif.

    diye diye uzatılabilir öbür taraftan ise, '' bu tipinle bana mı yürüyorsun?'' net bir negatif ile finish him yapmış şimdi, bu samimi değilse nedir ?

    öbür türlü bu kız bana naz yapıyor naz dersin sakız gibi kıza yapışırsın yada !o isterse!, friendzone'da tatlı şişman samimi gözlüklü kel(artık hangisi/hangileri isen) olarak aylar yıllar yaşarsın sonra yine en sonunda duyacağın cümle bu(bu tipinle bana mı bidibidi) olacaktır. hangisi senin için daha iyi? pardon daha samimi ? kızın tipi de bu arada kesin boktan hallicedir o da ''(bkz: türk kadınlarının % 91'inin kendini güzel sanması)'' başlığı ile ilgili.
  • bir aya vucut geliştirme başlığının altında görürüz gibi seni canım kardeşim
  • off ne onur kırıcı bir cümledir bu böyle. üzülüp bir şey diyemesen ayrı dert, alaya alıp şakalık yapsan ayrı dert. en iyisi teşekkür edip oradan uzaklaşmak.
  • buna verilecek en güzel cevap "ay götüm"dür. iltifatı hak edene edersin bi dahakine.
  • beyler biraz global olun artık heran herşeye erişim var seçenek fazla hergün pilav yenmez.
  • amsalak hemcinslerimin aklını başına devşirmeye yetmeyecek ifadedir. hatta daha da hırslanıp peşlerinde köpek olur bu andavallar.
  • fakirsin demenin diğer bir yolu.
  • edirne kapısından çıksalar suratına bakılmayacak tipler, cinselliğin afrikası olan türkiyede egolarını tatmin ediyorlar.
    vaktini böyle kişilik yoksunu birisine harcadığı için üzüldüm gerçekten.
  • daha iyi tipim olsa sana mi yururum amk.. diyerek nakavt edebilirsiniz. biraz hazir cevap olun olm..
hesabın var mı? giriş yap