• (bkz: #23084416)
  • çoğunlukla kendi tuttuğu takım sıçınca fenerin rakibi kimse onu tutan bir çeşit taraftar grubudur. en belirgin özellikleri fenerbahçe maçlarını izlemeden skora göre yattı yada kalktı demeleridir.

    örnekte incelemek gerekirse;

    29 şubat 2099 fenerbahçe x spor maçı

    1- bla bla bla fenerin yeneceği maç
    2- bla bla mahmut tuncer'in hakemliğini yapacağı maç.
    3- fenerin alex'in golü ile öne geçtiği maç

    4- aha öne geçmişler yatış şike!!!bir!!!

    bu örnekte incelenen 4. entry yazarı bildiğin bukalemunspor taraftarıdır. futboldan bir beklentisi kalmadığından, amacı kalanların keyiflerinin içine sıçmak en büyük zevkleridir bunların. fenerbahçe'nin ligin en iyi futbol oynayan takımı olduğunu kabul edip, izledikleri futboldan keyif almayı beceremedikleri sürece malesef böyle her maç renk değiştirmeye devam edecekler.

    futbolu, futbol olduğu için izleyen rakipleri tenzih ederek, bu garip organizmalarında azalarak bitmesini istediğimi de belirtmem gerekir.
  • giyecekleri formaya ligin son haftasındaki maçın bitiş düdüğüne göre karar verirler. düdük çaldı mı google görsellerden buldukları son moda takım amblemleri ile facebook profillerini şenlendirirler. hayat onlara güzel demek isterdim ama sıkıcıdırlar.
  • maç öncesi fenerbahçe rakibine başarılar, aslansınız, kaplansınız. siz öyle yiğidosunuz, böyle dadaşsınız atar tuttarlar. maçı izlemez penaltı diye bir yerden duyarlar "abi fener hakemi almış yuaaa", bütün maç canavar gibi oynayan rakip oyuncu hata yapar "ya belliydi rol kesiyomuş yaa" gibi sike sürülmeyecek laflar söylerler. fenerbahçe kazannır satın almış olur, kaybeder keyfi bu yarak kafalılara düşer. kendi maçlarında rakip kazanırsa teşvik primi alır. bütün maçları hakederek kazanırlar, hatta hakettiklerini bile vermezler.* bu sene için soruyorum. beynini siktiğimin evladı sizi 2. yarı alayınızı öttürürken kendinizi mi sattınız?
  • iki eli ile bi siki doğrultamayan, elin siki ile orgazm olmaya çalışan acizler topluluğu
  • şu arkadaşlar da olabilir.
  • iki eliyle bi siki doğrultamayan, bir gol atamayıp şampiyonluğu son maçta kaçıran, yanlışlıkla kutlama yapan, elin sikininden medet uman* adamların laf attığı topluluk.
  • sıradaki şarkının armağan edildiği taraftar grubu.

    hamsi oldu tava, umutlar yarınlara
    oldum renga rengarenk
    bazen fener öyle bir koyar
    biz hep renga rengarenk.

    seneye hangi takımı tutacakları bahis oranları ilerde belli olacaktır.
  • fenerbahçe cumhuriyeti'nde, fenerbahçe dışında kalan tüm türk spor takımları, yetkilileri, oyuncularını ve taraftarını gruplamak için kullanılan terimdir. türkiye cumhuriyeti ve ya spor toto süper lig'de geçerliliği yoktur.
hesabın var mı? giriş yap