• alınan istihbaratlara göre mayolu ve bikini poz vermiş şanatçı büyüğümüz.

    edit: jamsession ' ın uyarısı ile daha önceden verilen linkin öldüğü ortaya çıkmıştır.
    saklı kalmasının bende yarattığı istek üzerine link "http://www.zevce.com/…emvihpexjjyvta2u4c5cdnal14g=="
    bu idi.
  • siyah giydiğinde ozzy osbourne a benziyor bu kişi
    bir tek dişler farklı o kadar
  • allah euzu bismillah der, ardından rakıları lıkır lıkır götürür ve bu ne tezatdır diye düşüncelere sevkettirir beni. ama sesine gelince akan sular durur. sevmeyen birinin bile sesi hakkında kötü bir düşünceye sahip olabilme gibi lüksü yoktur bence. ve o sesin yanına birilerinin yaklaştığı bugüne kadar görülmemiştir.
  • sadece turkiye sinirlarinda bile sesi kullanabilme ve ses guzelligi acisindan onlarca insan bulent hanimi suya goturur susuz getirir. kaldi ki zeki muren'i yetistirmis bir ulkede bulent ersoy'un sesine ovgu duzmek ayiptir ve dahi gunahtir.
  • zeki müreni yetiştiren bu ülke bülent ersoyu da yetiştirmiştir. onun sesinin güzelliğine övgüler düzmenin günah olduğunun söylenmesi ise komik olmaktan öteye gidememektir.
  • "müzeyyen senar'ın mafia ile birleşmesinden doğmuş gizlice ama özenle büyütülmüş yasadışı çocuğudur" cemal süreya
  • bülent erkoç olarak konservatuarın hazırlık sınıfında birlikte okuduğum bir arkadaş...

    daha o zamanlar kendisi özel musiki dersi alarak sahneye hazırlandığı için, konservatuar ona sıkıcı gelmiştir. ve bu yüzden de konservatuarın hazırlık sınıfından ayrılmıştır. dolayısıyla konservatuar mezunu da değildir.

    ancak bu onun ne ses gücüne, ne icrasına, ne sanatçılığına gölge düşürmez. konservatuar mezunu nice kimseler sanatçı olamadıkları gibi, nice sanatçılar konservatuara bile gitmemişlerdir.

    ne yazık ki piyasa şartları onu klasik bestelerin uzağına itmiş, zamanla repertuarını günlük arabesk şarkılar oluşturmuştur.

    cinsiyet değişimiyle, sahnede özentili ve dinsel ağırlıklı söylemlerine karşılık, günlük hayatta argo ağırlıklı söylemleri için, "onun özel hayatı" demekle yetiniyorum.

    bu yüzden sanatını da yok saymaya hakkım olmadığını düşünüyorum.
  • bu hanimefendinin konusurken salise icinde uslup degistirebilme meziyetinin hastayisim,
    bir tartışma programında konuşuyor:
    -şimdi efendim, arz edeyim biz üstadlarımizin rahle-i tedrisinden geçmezden evvel...
    (arkadan bi laf atilir)
    -senin agzini var ya, yirtarim, terbiyesizlik etmeee

    ayrıca muhtemelen çok zor geçmiş hayatında muhtemelen sürekli savaşmaktan mütevellit çok doğrucu da bi yani var ki, arada kendisiyle de celisse de, pek çok kişiden daha isabetli tespitler de bulunabiliyor, yabana atmamak lazim, atmayin.
  • oruç baba türbesinde çingeneler tarafından sen nesin lan denilip kafası toprağa gömülmüş sonrada dövülmeye kalkışılmış kişi...
hesabın var mı? giriş yap