• çağın bodur ve türevlerinin capslerini çalan çağrı taner 'in bilkent versiyonu.*
    edit: ayrıca arkadaşımın hazırladığı serenli handeli posteri de izin almayarak paylaşan ve tasarımcı kısmını da silen hırsızdır . bana daha çok arkadaşından duyduğu espriyi yüksek sesle anlatan antipatik sınıf arkadaşını hatırlatıyor kendisi.
    edit 2: acaba reklamlar için ne kadar ücret ödedi merak ediyorum.
  • gönderileri altındaki takipçi yorumlarına niye laf yetiştiriyor anlamadığım insan. bu şekilde çok amatör ve eleştiriye tahammülsüz görünüyor. gereksiz laf dalaşlarına girmesinin yanında yorumların altına cevap bırakarak sataştığı da oluyor.
  • bisiklet kornası yuttuğu söylenen bir çocuğun hastanedeki mahrem görüntülerini paylaşarak like alma peşine düşen, görüntüyü silmesi gerektiğini medeni bir şekilde anlatan eğitimci bir arkadaşımı engelleyerek aklınca susturan yeni nesil “fenomen”.

    sizin hiçbir paylaşımınız masum bir çocuğun yaşayacağı travmadan değerli olamaz.

    (bkz: duygusal istismar)
  • tatlı bir instagram fenomeni.
    hikayelerini bazen böğürerek izliyorum, zekice espriler yapıyor, günüme anlık neşe katıyor.
    ayrıca kesinlikle konuları itibariyle kadınlara daha çok hitap ediyor.

    çalıp çırpıyor mu bilmem; ben nadiren rastlıyorum aynı paylaşımlara başka yerde.
    paylaşımı alıp altında kendi geyiğini çeviriyor adam. her olaya bizzat şahit olup fotoğraf almasını mı bekliyoruz anlamadım ki?

    ben mutluyum kendisinden, bi sıkıntı olursa hemen editlerim ay çok bozdu falan diye, sakın endişelenmeyin.

    edit: vay be gerçekten de ay çok bozdu diye editlemeye geldim. o böğürerek gülmeler falan hepsi yok oldu. adam bebekten ve kimsenin tanımadığı garip bloggerların yanından ayrılmaz oldu, oranın buranın reklamını yapmaktan ağlıyor artık hesabı. eskiden özgün bir kişilik olduğunu düşünürdüm, şimdi klasik yarı ünlü kadınların kolpa yakın arkadaşı reklamcı karakterine büründü. ya da hep öyleydi bilemiyorum. sanırım yalan dünyaya kapıldıkça neşesi ve yaratıcılığı yok oldu. bir yıldız da böyle kaydı. hoşçakal burak. hiçbir farkın kalmadı. allaam sen meerkatonprozacı koru.
  • kendisini uzun zamandır takip ediyorum. ve mizahını çok seviyorum son postunun altına şu yorumu yazdım.

    '' o kadar propaganda yaptın ince bile senin kadar partisinin arkasında durmadı'' bu yorumdan sonra beni engellemiş. üzdün... burak...

    edit; birileri burağa iletmiş tanımımı burak bana ulaştı özür dileyip engeli kaldırdı o hengamede epey insan engellemiş ben de arada kaynamışım. bir de jest yaptı. kibar bir beyfendi. #şükür #nazar #mevlana ehehe hala şaşkınım.
  • gülbikten sonra en çok güldüğüm hande erçel ile ilgili olan yorumlarıdır.
    hatta hande erçel bunu engellemiş ama mesela ben ve benim gibi çok tip özelden ekran görüntüsü yolluyordur. böyle de bir gülmeye yer arayan bir topluluk oluşturdu. amacı kimseyi kırmak bozmak değil.. kendi kendine eğleniyor çocuk..bizi de güldürüyor. gülen ve güldüren insana biraz tahammülü olsa bazı insanlar.. ama hep alıngan insanlara denk geliyor.. toplum olarak ağlatana hayranız güldürene değil..neyse şükür.
  • takipcilerini engelleme konusundaki titizliği akp'nin khk'larla "fetöcü" kamu gorevlilerini ihraç ederkenki titizligi ile yarışır.
  • hande erçel ile ilgili esprilerine bayıldığım mizahçı. ama yorum yapmaya korkuyorum yanlış anlar da engeller diye. güneş gözlüklerimi takıp uzaktan izliyorum kendisini sapık gibi.
  • (bkz: ayrılmışlar)

    en ikonik esprileri bu konsept üzerine kurulu olan insta selebiritisi.
  • ben baya gülüyorum kendisine. selfie çekerken ya da vajinasına bilmem ne sokarken ölen insanlara "doğal seleksiyon" yazıp gülünen bir ortamda duyar kasılması da azıcık samimiyetsiz geliyor. mesela ben büyük ihtimalle saçma sapan bir sakarlığım sonucu ölücem ve insanlar ağlayamayacak bile ama gülsünler zaten ben de öbür taraftan katılırım onlara birlikte güleriz.

    neyse ne diyordum komiksin burak. #şükür #anne #üçerkekannesi
hesabın var mı? giriş yap