• baştan kaybettirecek zihniyettir. düşün ki o adamlar o güzel kızları kollarına takıp gidiyorlar parka, bahçeye, kafeye, sinemaya, tiyatroya, falana filana. ve bu kızların o adamdan önce sevgilisi yoktu. eğer o kollarına girdikleri adamlar da "olm bu kız kesin kapılmıştır" zihniyetiyle hareket etseydi şu anda ali saplar diyarında adlı masalın figüranı olmaktan öteye gidemeyecekti. yani kendi kendine barikat çekip belki de muhtemel bi ilişkinin tohumları kader tarafından ekilirken o bu tohumların üstüne basıp geçecekti nasıl olsa meyve vermez diye. çorak tarlayı sulayıp, belleyip, çapalayıp verimi artırmak ya da artırma ihtimalini yükseltmek yerine cüzi bi bedelle kalbindeki hoşlanma duygusunu, aşkı ya da sevgiyi satacaktı buradan bi cacık olmaz umuduyla. ama o ibne, o yavşak, o ağzımı bozduran pezevenk üstüne gitti o kızın ve senin şu anda "abi kız kapılmış" deyu hayıflandığın sosyal meselenin değişmeyen değişkeni oluverdi bi anda. neden? çünkü dikine oynadı. olay bundan ibaret. sonra neden hanzolar götürür güzel kızları diye düşün dur.

    ama tespit kesinlikle doğru. bütün güzel kızlar kapılmış abi.
  • tüm dünyada geçerlidir. özellikle abd'de güzel kız = yüzüklü kız. ikinci gün teklif ediyorlar herhalde.
  • çinlilerin şu atasözünü akla getiren yanlış önerme:

    peyniri ilk değil, her zaman ikinci gelen fare kapar!

    ilk fare ise, güzel kızı kapma derdine kapanda kıvranır durur. az evli veya nişanlı veya facebook ilişki statüsü "ilişkide"
    olan karı yemedik. oradan biliyorum. her zaman ikinci fare olmak iyidir. benim işim karı kapmak değil, kapılmış olanları
    ayartmak.
  • '' bütün güzel, iyi, akıllı, kültürlü (dolayısıyla ince zevkli) ve kaprissiz kızların kapılması '' şeklinde değiştirilirse, seve seve hayıflanma listesine katılacağım olgu. zira salt güzellik, bana hayıf seansları yaşatmak için yeterli değil.
  • yalandir efendim. cikmaz demeyin, sansinizi deneyin.
  • (bkz: ajax modeli)
  • soyle manidar bir laf varmis konu uzerine:
    -girls are like parking spots the all the good ones are taken and the rest are handicapped.
  • neye gore kime gore sorularini pes pese sormama neden olan onerme.
hesabın var mı? giriş yap