• anket:
    bir dahaki seçimde chp'ye oy verecek misiniz?

    ön edit: anlaşılan mesajımızı duyurmaya başlamışız. başlık yukarıda kaldıkça daha çok yükseltebiliriz sesimizi. twitter'da da ekşi sözlük dışından kıpırdanmalar var.

    el ele vererek, birilerine sesimizi duyurma çağrısı olarak başlattığım boykottur. biliyoruz ki sayın kemal kılıçdaroğlu ve ekibi bu platformu takip ediyor.

    artık taban kabullenemiyor , istemiyor bu mevcut düzeni. günlerdir süren imza tartışması, seçim gecesi yalnızlığı, delege anlaşmazlığı ve daha nice başarısız çalışmalar yüzünden mustafa kemal atatürk'ün partisi kepenk kapatamaz.

    zaman değişim zamanıdır.sayın kemal kılıçdaroğlu'nun başta adalet yürüyüşü olmak üzere partiye katmış olduğu bütün değerler için teşekkür ediyor ve artık değişimi başlatmasını talep ediyoruz.

    son edit: arkadaşlar benim şahsi entry'mde muharrem ince ya da bir başkasının adı geçmiyor. ben yine şahsi olarak mevcut chp düzeninden ve yönetim şeklinden rahatsızım.
  • ailemle birlikte katıldığım boykottur.

    chp kimsenin tapulu malı değildir. günümüz hükümetinin uyguladığı aynı cirkinlikleri şuan chp kendi içerisinde yapıyor.

    bu koltuk sevdasından başka birşey değildir. açıkça söylüyorum şuan başta kılıçdaroğlu olmak üzere, değişim istemeyip 10 seçimdir sadece kaybeden bir yönetimi savunan her delege saf bir halk hainidir.

    10 seçimdir kaybeden bir kişinin hala koltuğa çakılı kalması ve sırf millet vekilliği almak için bazı vekillerin bu kişiye çanak tutması saf bir ihanettir. cumhuriyete ihanettir. halka ihanettir. atatürk'e ihanettir.

    maalesef şuan parti yönetimi aynı malum parti gibi davranmakta.

    bu hal bu şekilde devam ettiği takdirde, ben ve ailem annemden teyzeme bütün ailem chp'ye oy vermeme kararı aldık.

    üzgünüm ama başta belirttiğim gibi; chp kimsenin tapulu malı değildir. chp'nin başında bu durumun sebebi kimler varsa hepinize yazıklar olsun diyorum.
  • chp’nin vakfa dönüşmesiyle sonuçlanacaksa destek vereceğim boykottur. yok eğer kılıçdaroğlu gitsin ince gelsin diye ise çok umrumda olmaz.

    ben bu ülke için ana muhalefet ya da sabit bir muhalefet partisi olma arzusundan ötesini talep etmeyen, onyıllar boyunca yurdum insanının kodlarını çözmeye çalışmayan bir parti ya da bir zihniyetin artık dükkanına kilit vurma vaktinin gelip geçtiğini söylüyorum.

    kusura bakmayın ya da bakın; fikirleriniz ve icraatlarınız ülkeye iktidardan kat kat daha fazla zarar veriyor kardeşim.

    artık lütfen kenara geçiniz.

    edit: imla
  • chp'li seçmen olarak sandığa gitmeyeceğim. dayatma adaylarla, faşizan tutumlarla ata'mızın partisini yerle bir etmeye hakları yok. tabanın sesine kulak vermezlerse oy yok.
  • +3 ile katıldığımız boykottur
  • +4ile katılacağımız boykottur
  • yedi ceddi chp’li bir seçmen olarak ilk seçimde ak parti ve reise oy vererek katılacağım boykottur!
  • halk gitmediği sürece chp nin şansı yok, iyi ki yerel seçimler var yoksa izmir çanakkale yine erzurum,kars, şanlıurfa'nın insafına kalacaktı. ecevitten beri chp'li ailenin üyesiyim, chp ye dair değil de halka dair umutlarım tükendi. seçilecek olan başında kim olursa olsun seçiliyor, anlarsınız ya.
  • katıldığım boykottur! kılışdar aşağı! yeter amk, kaç keredir seçim kaybediyorsun.
hesabın var mı? giriş yap