• kızılay'da büyülü fener'in de bulunduğuhatay sokakda caminin olduğu uçtan girince soldaki binanın alt katında bulunan keyifli ve sakin bir kafedir bu kafe. nargileleri itina ile hazırlanıp sunulur. müşterileri genelde bu mekana devam eden kişilerden oluşmaktadır. içerde makul müzikler çalar. bilimum masa oyunu mevcuttur. gün içinde daha çok lise gençliği takılırken sonrasında daha ileri yaştaki bireyler de gelmektedir. yemek menüsü de iyi ve ekonomiktir hani. tömbeki'nin ilk zamanlarını andırmaktadır. alkollü içki bulunmaz. kafa dinleyip nargile içmek, oyun filan oynayıp muhabbet etmek için idealdir. işleri oğuz yürütmektedir. *

    lokasyon için : http://maps.google.com/…n=0.00166,0.002411&t=h&z=19
    resimli lokasyon için : http://harita.yandex.com.tr/-/cbrle4zq
  • ankara'nın göbeğinde beyoğlu isminde mekan açmanın ne kadar tutarlı olduğu tartışılsa da kalite bazında seleflerinden* çok daha iyi hizmet sağlayan güzide cafe. sabahları kahve içmeye, öğlenleri yemeğe, akşamları kafa dinlemeye herkesleri rahatlıkla davet ederim.

    anında edit: devrik cümleler yüzü suyu hürmetine...
  • girişine benim gibi yol özürlüler için artık bir tabela koyması gereken, 5-6 sene öncenin tömbeki'si denebilecek kafe. o kadar ki, çalan müzikler bile o zamanlara aittir, tam o senelerde ergen ergen dinleyip triplerden triplere koştuğum şarkıları bir de bu halimle dinleyip taşak geçmemi sağladığı için de müteşekkirim kendilerine.
    yemekleri güzel/ucuz sayılasıdır. nargileleri evren yapıyosa hakikaten çok sağlamdır. yalnız oturacağınız masanın liseli yanı/önü/arkası olmamasına özen göstermelisiniz zira gerçekten gürültünün bokunu çıkartıp, kafa sikebiliyolar.
  • son zamanlarda pazar günleri gerçekleşen masala aktiviteleri ile böyle daha bi mistikleşmiş.
  • geçen sene şu aralar kızılay'da apartmanların çatılarına çıkmaya çalışmaktan sıkıldığımız bir gece müziğin sesini takip ederek bulduğumuz kuytudaki kafe. kenarındaki duvarın üstünden yürüyerek şüpheli bir şekilde yaklaşmamız ile elinde süpürgeli bir garson ile tanışmıştık, duvardan aşağı atlayıp süpürge eşliğinde küçük bir tur yapmıştık ve 'açık olduğumuz bir zaman yine bekleriz' diyen sıcak kanlı garsona el sallayıp ayrılmıştık. nedense bir daha gitmedik.
  • ankara’da eşsiz bir mekan.

    eşsiz diyorum çünkü benim için çok özel bir yerdir. en sağlam arkadaşlıklarımın kurulduğu, gerek ortamıyla gerek çalan müziklerle bizi büyüleyen ve bu yüzden vazgeçilmez buluşma noktamız olan mekandır.

    beyoğlu makarna isimli bir makarnaları vardır. 3 yıldır yiyorum asla bıkmıyorum. sihirli mantar da bir o kadar güzeldir. şaşırtıcı derecede fiyatları da ucuzdur.

    arkadaşlarınızı alın ve buraya gidin. enfes sohbetler eder ve nefis yemekler yersiniz.
  • müzikleri, loş ortamı ve makarnası çok özlendi. inanıyorum az kaldı kavuşacağız yakında.
  • 5 yıl önce yakın bir arkadaşımın beni götürmesi sayesinde tanışmıştım bu cafeyle. ki o günden sonra kafa dinlemek için defalarca gelmişimdir buraya. içerisindeki ambiyans gerçekten çok güzel. lakin son zamanlarda liseli arkadaşların gelmesiyle o eski sakinliği azalmış gibi geliyor. yine de her şeyiyle güzel bir mekan ve eğer giderseniz beyoğlu makarnasını mutlaka deneyin :)

    ** eklemeyi unutmuşum, garson hanımefendi çok güzeldi
  • eski sevgilim göstermişti burayı bana ve fanzinleriyle ortamıyla bambaşkaydı ki hala o atmosfere hakim. gizli saklı ve az kişi biliyormuş hissi yaratan hoş bir mekan .
hesabın var mı? giriş yap