• dokuzcesmeler kampüsü civarinda yer alan, buca'ya fazla bir kafe. deu'lu ogrenci tandansli bir musteri profili var haliyle. bir de burada calisan bir kiz var, guler yuzlu bir sey. bir keresinde masayi temizlerken " seni unutsaydim, bekler miydim hiiic?" seklinde sarki soyluyordu, aklima geliyor ne zaman gorsem. aklima gelmisken; burada waffle yapiyorlar, yemeyin-yedirmeyin.
  • pazar günleri açık büfe kahvaltı servisleri gidip tırtıklanası.
  • bir ara patates kızartması servisleri yoktu, cafenin italyan yemeği şeysi formatına uymadığı gerekçesiyle... sanırım yoğun ısrarlar (!) sonucu altı üstü bir cafe olduklarını hatırladılar, artık boy boy patates kızartmaları da var çünkü...
    bu arada giderseniz menü 1 isteyin*
  • buca dokuzçeşmeler kampüsü çevresinde tek gitmediğin mekan! garip bir soğukluğu var çekici gelmiyor hiç
  • ismini (bkz: federico fellini) den almış, burhan kablay* ve ekrem özbey*ortaklığında 2008 yılında açılmış buca'yı varoş halinden çıkarıp etrafın cafelerle güzelleşmesine öncülük eden bir cafe, restaurant, bistro'dur. nargile ve tavla yerine ipad servisiyle kaliteli ve sürekli müşteriyi hedefleyen ve eskiye nazaran yemekleri ciddi anlamda iyileşmiş olan mekandır.
    garsonların sürekli değişmesi ve haliyle tecrübesiz kişilerin çalıştırılması negatif tarafıdır. yine de çoğu il,ilçe de benzeri bulunmayan gidilesi, sevilesi yer
  • mekan olarak buca dokuzeçeşmeler için oldukça başarılı ve yemekleri lezzetlidir her gidişimde bi yeşil çaylarını içtiğim mekan. güzel müzikler çalar mekan hemen hemen doludur ayrıca dövmeli garsonları çok sempatik.
hesabın var mı? giriş yap