• ilgili flood

    konunun güncel kalabilmesi için entry girmeniz gerek dostlar, yukarıda tutalım başlığı.

    öncelikle herkese merhaba,

    çevremde birkaç dostumun da yaşadığı, sonradan sosyal medyada araştırınca aynı şikayetlere denk geldiğim bir olayı anlatmak istiyorum.

    şimdi bu çağrı taner denen arkadaş, sosyal medyada tehdit ve zorbalıkla tekel olmaya çalışan bir isim. birçok sosyal medya platformundaki büyük hesaplar onun. konuyla ilgili bir twitter floodu bıraktım yukarıya isterseniz direkt onu da okuyabilirsiniz.

    bu arkadaş ne yapıyor? diyelim ınstagramda ya da twitter üzerinde orta düzeyde takipçili ve etkileşimi yüksek bir sayfanız var, size özel olarak mesaj atıyor. sayfayı kendisine çok komik bir rakam karşılığında satmanızı istiyor. karşı taraf eğer sayfayı satmazsa tehditler başlıyor ve ilerleyen süreçte o sayfayı kapatmak için milyonluk hesaplarından size spam atıyor. yani sayfanız kapansın diye elinden geleni yapıyor.

    bununla da bitmiyor tabi, bu arkadaşı bilen bilir bir ara telefon ödüllü, araba ödüllü ve hatta ev ödüllü çekilişleri vardı. illegal bir ağ üzerinden, vergi vermeden gayet alenen bu sistem uygulanıyordu. şu an hali hazırda 'goygoynetwork' adında bir kuruluşu var ve büyük meblağlar karşılığında reklam adı altında vergi bile vermeden paralar aklanıyor. konuyla ilgili birçok fenomenin de içinde olduğu davalar da açılmıştı zamanında.

    bitti mi bitmedi... bu arkadaşın thodex dolandırıcısı faruk fatih özer'in de arkadaşı olduğu biliniyor hatta fotoğrafları bile var. o fotoğrafta süleyman soylu da yer alıyor, aşağıda...

    bu polatlar olayından sonra bence sosyal medyada ilk bakılması gereken kişi bu arkadaştır. sözlükteki avukat, savcı, hakim, gazeteci arkadaşları göreve çağırıyorum.

    lüks hayatından bir iki kare:

    https://ibb.co/tqcjvhg

    https://ibb.co/gsnxsm3

    ve sürprizli foto :)
    https://ibb.co/tbbpvyy

    https://ibb.co/c3gv792

    cagri taner kimdir diyenler için erlik'in videosu:
    link

    bir kullanıcıya attığı tehdit mesajları:
    https://ibb.co/tkrtdwc

    karadağ'da 5 bin euroluk kumarhane locasında çıkan görüntüleri
    haber

    bir sözlük yazarının da hesabını spamlamış
    video
  • gündemde kalması gereken konudur
  • cidden (bkz: çağrı taner kim aq)
  • polisin , sosyal medyadaki kumar reklamlarının arkasında kimlerin olduğunu araştırması gerek.
  • dilan polat v2 amk bu bildiğin. gündemde tutulmalı
  • yine saçma sapan tiplerin ünlü ettiği bir şahıstır. adamlara para kazandırıyorsunuz, adamların o paralarla yaptıklarını izleyip daha fazla para kazandırıyorsunuz. gerçekten akıl almaz bir durum bu döngü.

    gurme tayfası, polatlar, sağda solda zengin hayatı yaşayıp millete izleten tipler... bunları izleyip bunlara para kazandıranlarda kabahat.
  • çok önemli iddialar var ve kesinlikle ilgili merciiler peşine düşmeli. ekonomi öyle tabana vergi yaymakla kurtulmaz, böyle büyük kaçakları bertaraf edeceksin önce ki o para sirkülasyonu sağlıklı bir şekilde dönsün.

    onu da geçtim, ahlak ve adalet hepimize lazım.
  • sosyal medyanın da mafyası oluşmuş.
  • ilk girdideki iddialar çok vahim. polat çiftinde olduğu gibi cesur gazetecilerin ortaya çıkıp bu iddiaları araştırıp kamuoyu vicdanını rahatlatması gerekir
  • şimdi baktım 15 mn takipçisi var amk kim takip ediyor bunları ya bunları lüks hayatı sununlar sakın gelip eleştirmesin.
hesabın var mı? giriş yap