• aile ve çalışma bakanı olan zehra zümrüt selçuk'un kariyerine baktığımızda, türkiyedeki çalışan sayısının en çok olduğu hiçbir sektörde çalışmış olmadığını görebiliriz...
    değerli kariyerinde islam işbirliği teşkilatı'nda araştırma görevlisi, kadın ve demoktasi derneği 'nde ankara temsilciliği,satrançla büyüyorum derneği yönetim kurulu üyeliği gibi görevleri olmuş.
    hal böyle iken sağlık çalışanlarının sorunlarını anlaması imkansız ve kaldı ki tutmuş vazife malullüğü gibi konulardan bahsedebiliyor...

    endüstrinin yetiştirdiği binler hatta milyonlar olan bir ülkede bu hali ile çalışma bakanı olma sıfatını elde edebilmesi başlı başına bir liyakat skandalıdır...

    edit. imla...
  • çalışma bakanlığı için aranması gereken tek şart bu olmalı.bağımsız hareket edebilir.yoksa çalışandan yana tavır alır kiii ,allah muhafaza ne olur zenginin haliii!
  • gurescinin banka yonetim kuruluna atanmasi, tubitak'in basina hayvanat bahcesi mudurunun gelmesi, vb.. gibi vukuatlarin yaninda sonuk kalan durumdur.

    osmanli'yi yikan sebeplerden birisi liyakatin ortadan kalkmasi degil miydi?

    "lutfi pasa, kanuni'den imparatorlugu guclu kilan ilkelere geri donulmesi icin talepte bulundu; her seyden once onemli atamlarda gitgide artan adam kayirmaciliga karsi kisisel gucunu ve sayginligini kullanmasi icin yalvardi. ama bu olmayacakti..."
  • ben çok çalıştım hiçbir şey olamadım. kısmet demek
  • babası onun yerine çalışmıştır. (bkz: atilla koç)

    gerçi o da devamlı uyuyordu.
  • turizm bakanlığını uyuyarak geçiren babasına çekmiştir.
    görsel
  • torpilin yoksa okuma boşuna, diplomalı ancak düşük maaşlı personel olarak kalırsın öyle. bari iş hayatına direkt gir de millet okurken sen tecrübe sahibi olup diplomalılardan daha fazla kazanmaya başlarsın zamanla.

    çok önemli ve sonunda para getirecek bir bölümde okuyorsanız tamam ancak o da bir elin parmağını geçmez.

    ne demiş zamanında büyük bir düşünürümüz; üniversiteler iş ve işçi bulma kurumu değildir.

    ya da herkes okumak veya iş bulmak zorunda da değildir. ancak bir dayı ya da amca sahibi olmak zorundadır.
  • bunları başımıza bela edenler utansın. hiçbir zaman çalışmamış insanlar asgari ücreti, agiyi belirliyor. onlar da amin diyor.
  • işi bilip işe gitmeyen modeli
  • üç tarafı denizlerle çevrili olmasına ve hatta kendi iç denizi olmasına rağmen hala bir denizcilik bakanlığı olmayan ülkede sırf bir tane de kadın bakan olsun diye türetilmiş aile bakanlığı gibi bir kuruma eskiden adı çalışma ve sosyal politikalar olan bakanlığın çalışma kısmını da ekleyip ne yaptığını bilmez bir hale getirilmesinden mütevellit çok da şaşırtmayan durumdur.

    aile ve çalışma bakanı nedir allah aşkına. ne alaka?
    ülkenin internetine ulaştırma ve altyapı bakanlığının bakması gibi bir şey.

    enerji ve kırtasiye bakanlığı.
hesabın var mı? giriş yap